BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Oroszországban és Indiában erősített az NNG

Terjeszkedés Két, mérföldkőnek tekinthető fejlesztést vitt véghez az utóbbi időszakban a navigációs szoftverek fejlesztőjeként ismert NNG Kft.

Globalizációs törekvései részeként stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Stopol csoporttal, Oroszország vezető autóipari beszállítójával. A megállapodás alapján közösen kínálnak navigációs megoldásokat az orosz piacon. A legújabb autóipari navigációs megoldását a magyarországi társaság a Stopollal közösen fejlesztette ki, hogy kifejezetten a helyi infokommunikációs piac igényeinek megfelelő, helyspecifikus fejlesztésekkel kiegészített megoldásokat szállíthasson Oroszországba.

A megállapodás révén az NNG tovább kívánja erősíteni jelenlétét az orosz navigációs piacon és jelentős növekedéssel számol.

Ugyancsak fejlődésre számít a budapesti cég a világ egyik leggyorsabban fejlődő autóipari piacán, Indiában. Az NNG a helyi igényeket kiszolgáló, speciális funkciókkal felszerelt ANS Navigator App nevű, iPhone-ra fejlesztett alkalmazásának bevezetésével kívánja egyszerűbbé tenni a közlekedést az ázsiai országban. Az indiai piacra fejlesztett funkciók közül az autóvezetők számára az ingyenes Live Traffic funkció lehet a leghasznosabb, amely élő forgalmi információkat mutat és képes azonnal áttervezni az útvonalakat a forgalmi akadályok elkerülése érdekében. A kifejezetten az indiai piacra tervezett navigációs alkalmazás számos új, helyfüggő szolgáltatással egészül ki, melyek között megtalálható a teljesebb navigációt nyújtó, ingyenes valós idejű forgalmi adatokkal szolgáló funkció is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.