BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Két új elnökhelyettese van az energiahivatalnak

Két új elnökhelyettest nevezett ki Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) elnöke pénteken, a törvény szerint az elnökhelyettesek kinevezése hét évre szól - tájékoztatta a MEKH az MTI-t.

A hivatal közleménye szerint a Magyar Közlönyben csütörtökön megjelent szervezeti és működési szabályzat értelmében a MEKH elnökének munkáját négy elnökhelyettes - általános elnökhelyettes, valamint energetikáért, nemzetközi kapcsolatokért és közszolgáltatásokért felelős helyettes - segíti.

A közszolgáltatásokért felelős elnökhelyettes Szalóki Szilvia, aki 2013. január 1-jétől a MEKH jogelődjének víziközmű-szolgáltatás felügyeletért felelős elnökhelyettese volt.

A nemzetközi kapcsolatokért felelős elnökhelyettes Nyikos Attila lett, aki korábban a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon vezette a nemzetközi főosztályt.

Általános elnökhelyettesnek Dorkota Lajos már korábban Paróczai Csabát nevezte ki, aki a Fejér Megyei Kormányhivatalban is segítette munkáját.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.