BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Minszk és Moszkva is felkerül a térképre

Holnap érkezik Budapestre az első Belavia-járat, a fehérorosz légitársaság új járatára egyszerre három fővárost köt össze: Minszket, Budapestet és Belgrádot. Az új járat tovább növeli a Budapestről elérhető közép- és kelet-európai fővárosok számát, ami erősíti a budapesti repülőtér régiós szerepét.
Minszk még soha nem volt közvetlen járattal elérhető Budapestről, Szerbia fővárosa Belgrád pedig a Malév leállása óta hiányzott a kínálatból. A Balkánon azonban még így is jelentős fehér foltot hagyott maga után a nemzeti légitársaságunk tavalyi csődje. Ugyanis Szarajevó, Skopje, Podgorica, Tirana, Split teljesen megközelíthetetlen.

Ennél nagyobb jelentőségű, hogy hétfőn felszáll a Wizz Air első moszkvai járata. Megnéztük, hogy a fapados társaság és az útvonalat eddig egyedül repülő orosz Aeroflot árai között mekkora a különbség, ha most akarnánk jegyet vásárolni október 18-i indulással és október 25-i visszaúttal. Egyelőre jelentősen olcsóbb a magyar gyökerű légitársaság, ugyanis 57 ezer forintos ajánlatot kaptunk, míg az oroszok 87 ezer forintért vállalják az utat. A Wizz ráadásul délután landol a vnukovói, míg az Aeroflot éjfélkor a seremetyevói reptéren.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.