BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bemutatta táblagépét a Nokia

Az Abu-Dhabiban megrendezésre kerülő "Nokia World" eseményen bemutatta a Lumia 2520 nevű táblagépét a Nokia. Az idei utolsó negyedévben már kapható lesz a készülék az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Finnországban. A Nokia táblagépe adóterhelés nélkül 499 dollárért lesz megvásárolható.

A Samsung, a Google és az Amazon is piacra dobott új táblagépet, de a Microsoft is frissítette a Surface-modelleket, ezért a Nokia is időben dobta piacra a táblagépét, ami nem csak belső tulajdonságait tekintve lehet erősen konkurens a többi nagyvállalat számára, hanem külseje miatt is. Várhatóan fekete, kék, fehér és piros színben is elérhető lesz.

A Nokia táblagépéhez csatlakoztatható billentyűzet 149 dollárért vásárolható meg, ami egy második akkumulátort tartalmaz, ezzel 5 órával bővíthető a gép üzemideje. A Nokia táblagépének további érdekessége, hogy rendelkezik NFC-chippel, amivel alkalmas lesz arra, hogy mobiltárcaként használja a felhasználó. A táblagép a gyorsabb LTE-mobilhálózatokat használja majd.

499 dollárért kínálja a Nokia a Lumia 2520 tabletet, amin Windows 8.1-es operációs rendszer fut. Továbbá, 6.7 megapixeles Zeiss optikás fényképezőgép van a készülékben.

Adatai

- méret: 267x168x8,9 mm

- súly: 615 g

- operációs rendszer: Windows RT 8.1

- processzor: négymagos Qualcomm Snapdragon 800, 2,2 GHz

- memória: 2 GB RAM, 32 GB belső memória + micro SD-vel további 32 GB -ig bővíthető

- kijelző: 10,1", full HD

- kamera: 6,7 MP a hátoldalon, 2 MP az előlapon.

A mai napon az Apple is új iPad-dal lepi meg a közönséget. Az amerikai nagyvállalat a világon eladott tabletek 33 százalékát tudhatja magáénak, ez a tavalyi évhez képest jelentős mértékben csökkent, hiszen 2012-ben a piac 60 százalékát uralták, így a Nokia-nak kiváló lehetősége van a tablet-piacra való berobbanáshoz.

 

- súly: 615 g

- operációs rendszer: Windows RT 8.1

- processzor: négymagos Qualcomm Snapdragon 800, 2,2 GHz

- memória: 2 GB RAM, 32 GB belső memória + micro SD-vel további 32 GB -ig bővíthető

- kijelző: 10,1", full HD

- kamera: 6,7 MP a hátoldalon, 2 MP az előlapon. -->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.