BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lufthansa: irány a téli olimpia

járatok Mire az oroszországi Szocsiban februárban meggyújtják az olimpiai lángot a 2014-es Téli Olimpia és Paralimpia megnyitóján, a Lufthansa már javában szállítja a nézőket és a sportolókat a Fekete-tengerhez a téli játékok idején indított rendkívüli járatokon. Ezen az útvonalon Airbus A321 fog repülni a január 24. és a március 17. közötti időszakban.

A téli sportok szerelmesei így a hét öt napján, mindössze 3,5 óra alatt, kényelmesen eljuthatnak az olimpiai sportcsarnokokba és a síversenyek helyszíneire. A Lufthansa hosszú távú flottájának két rendkívül modern zászlóshajóját, az Airbus A380 és a Boeing 747-8 modellt állítja szolgálatba a téli menetrend távolabbi úti céljai felé. Az A380 már szeptember vége óta hetente ötször repül Frankfurtból Sanghajba. A B747-8 szintén szeptembertől szolgálja ki a Frankfurt-Mexikóváros viszonylatot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.