BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Digitalizál a vasúttársaság a Keletiben

A pro Montel Zrt. nyerte a Keleti és Nyugati pályaudvar hangos és vizuális utastájékoztató berendezésinek telepítésére kiírt MÁV-tendert összesen nettó 276 millió forintos ajánlattal. Kicserélik a vágányvégi táblákat, új LCD monitor kijelzőket telepítenek és komplex új hangrendszert építenek ki a Keleti pályaudvaron március végéig. A Kelenföldi pályaudvaron is nagyszabású fejlesztésekre készül az állami vállalat. Számtalan új kijelző telepítéséről döntöttek, a közbeszerzési ajánlatokat december 16-ig lehet benyújtani.

„A MÁV Zrt Debrecen, Füzesabony és Mezőkövesd állomáson jelentős utastájékoztatási fejlesztéseket hajt végre. A kivitelezések (amikkel kapcsolatos közbeszerzési eljárás most zajlik) során új vizuális, hangos központi vezérlő egység és utastájékoztató egységek telepítésével olyan új rendszerek kerülnek kiépítésre, amelyek kiszolgálják a kor követelményeinek megfelelő, korszerű architektúrájú utastájékoztatást” – tudatta lapunkkal a vállalat. Magyar és angol hanganyagot is használni fognak. A debreceni beruházással új audiovizuális gépi utastájékoztató vezérlő berendezést telepítenek. Vagyis fokozatosan eltűnnek majd a pergőlapos táblák.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.