BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rossz hírt közölt a Magyar Telekom

A Magyar Telekom várhatóan nem fizet idén osztalékot - jelentették be.

A Magyar Telekom bejelentette, hogy a most rendelkezésre álló információi alapján, jelenlegi tervei szerint nem fog osztalékot fizetni a 2014. évi eredmény után.

A cég azt közölte: osztalékpolitikájuk alapján, amely szerint az eladósodottsági rátát a 30-40 százalékos közötti céltartományban kívánja tartani, valamint tekintettel a csoport pénzügyi helyzetére, a jelenlegi működési és üzleti környezetre és feltételekre, úgy gondolják, hogy nem lesznek olyan helyzetben, hogy osztalékot fizessenek a 2014. évi eredmény után.

A fentiek az igazgatóság által a későbbiekben a közgyűlés részére előterjesztendő hivatalos osztalékjavaslat függvényében változhatnak - tették hozzá. A hivatalos osztalékjavaslatot az Igazgatóság megfelelő időben fogja előterjeszteni, amikor az összes szükséges információ rendelkezésre áll, és valamennyi előfeltétel teljesül.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.