BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Tv,Studio,Set,With,Led,Screen,Camera,And,Light

Magyarország európai uniós képviselete lesz a 48 perc témája

Csütörtök este új adással jelentkezik az M1 és a hirado.hu közös hírháttérműsora. A 48 perc új adásának házigazdája Martí Zoltán, az MTVA online igazgatója, témája pedig Magyarország európai uniós képviselete lesz.

Csütörtök este új adással jelentkezik az M1 és a hirado.hu közös hírháttérműsora: Magyarország európai uniós képviselete lesz a témája az M1 48 perc című műsorának a héten. Új házigazdaként Martí Zoltán, az MTVA online igazgatója köszönti a nézőket.

Tv,Studio,Set,With,Led,Screen,Camera,And,Light
Fotó: Shutterstock

A műsor készítői meghívták Gerzsenyi Gabriellát, a Tisza Párt európai parlamenti képviselőjét és Dömötör Csabát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda jelenlegi parlamenti államtitkárát, aki hamarosan a Fidesz képviselőjeként dolgozik majd az Európai Parlamentben.

A 48 perc című hírháttérműsor szeptember 5-én, csütörtökön került ismét képernyőre. A közkedvelt műsorban, amely az M1 és a hirado.hu együttműködésében készül, minden csütörtök este a műsorvezető és vendégei elemzik a legfontosabb hazai és nemzetközi történéseket.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.