BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Másfél milliárdból épül egy szállodai-szórakozóközponti létesítmény

Több mint másfél milliárd forint értékű szállodai és szórakoztatóközponti befektetést valósít meg a Révész cégcsoport a Nyíregyházához tartozó üdülőhelyen, Sóstógyógyfürdőn - jelentette be Révész Bálint alapító tulajdonos és Kovács Ferenc, a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely polgármestere közös sajtótájékoztatón pénteken.

A cégvezető elmondta, hogy közel egymilliárd forintért vásárolták meg a Carion Ingatlanbefektetési Alaptól az elmúlt 25 évben többnyire üresen álló egykori Krúdy Szálló, jelenleg Krúdy Vígadó nevet viselő épületet, egy másik ingatlannal együtt.

Az 1911-ben eklektikus stílusban épült, műemléképület eredeti funkcióját állítják helyre, további 500 millió forintot meghaladó fejlesztéssel ötcsillagos színvonalú szállodai-szórakoztatóközponti létesítményt alakítanak ki benne, 2017 nyaráig.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.