BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Budapest a legjobb városok között

Egy amerikai utazási portál, a Condé Nast Traveler beválasztotta Budapestet a világ legjobb városai közé.

Egy amerikai utazási portál, a Condé Nast Traveler beválasztotta Budapestet a világ legjobb városai közé. A negyvenes listán a magyar főváros a 11. helyet foglalja el több százezer olvasó szavazata alapján.

Forrás: AFP

Budapesttel kapcsolatban a szecessziós építészet remekeit emelték ki a szavazók, és természetesen a fürdőket. Azt ajánlják az idelátogatónak: menjen el a New York kávéházba, sétáljon a Lánchídon, és egyen gulyáslevest a Nagycsarnokban.

A lista első helyén egyébként Tokió szerepel, az első tízben van még Barcelona, Madrid, Párizs, Sydney, Vancouver, Róma és München. Fővárosunk olyan városokat utasított maga mögé, mint Amszterdam, Firenze, Salzburg vagy a belga ékszerdoboz, Brugge. A régiós versenyben Bécs vezet, az osztrák főváros a teljes listán a második helyre került.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.