BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Országos gyorstöltőhálózatot épít ki Bulgáriában az ABB

Az ABB és a bolgár eMobility International elektromos járműkölcsönző és infrastruktúra-fejlesztő vállalat együtt bővíti Bulgária gyorstöltő hálózatát.

Az ABB és Bulgária legjelentősebb, elektromos járművek kölcsönzésére szakosodott vállalata együtt kivitelezi az ország töltési infrastruktúrájának legnagyobb bővítését – derül ki az ABB közleményéből.

Az ABB gyorstöltő állomásai már Bulgária szerte megtalálhatók az ország legfontosabb közútjai mentén. A jelenlegi tervek szerint a meglévő töltőhálózatot tovább bővítik, és 2018 első negyedévének végére az ország főútjait és autópályáit is gyorstöltő-infrastruktúrával látják el.

Forrás: ABB

A Terra53 gyorstöltő állomások integrálását végző bolgár partnerrel, az eMobility International-lel folytatott együttműködésnek köszönhetően az ABB gyorstöltőit már kiépítették a Szófiát a görög határral összekötő nemzetközi útvonalak mentén.

Ilyen típusú gyorstöltő működik az ország fontosabb pontjain, így például Szófiában, Várnában, Veliko Tarnovóban, Blagoevgrádban, Szandanszkiban, Rakovszkiban, Sztara Zagorában, Lubimecben és Burgaszban is.

A legnépszerűbb töltőállomásnak számító Terra 53 CJGT kompatibilis a bolgár piacon kapható összes elektromos járművel. A töltőállomás az autó akkumulátorának kapacitása függvényében 15-60 perces töltési ciklust biztosít.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.