BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szinte használhatatlanná vált a Twitter

A költségeket sikerült lefaragni, csak az oldal nem működik.

A Twitter újabb hibák sorát produkálta szombaton, idén ez már a harmadik széles körű leállás a közösségi platformon, ami tulajdonképpen még jónak is mondható, figyelembe véve, hogy a cég dolgozóinak többségét kirúgta az elmúlt hónapokban Elon Musk.

Russia,,Kazan,Sep,2,2019:,Twitter,Application,Icon,On,Apple
Fotó: XanderSt

A DownDetector felé több mint 7 ezren jelezték az oldal működésének hibáit, és az oldalt ellepték azok a képernyőfelvételek is, amelyeken látható, hogy a tweetfolyamok vagy a különböző bejegyzésekre született válaszok helyett hibaüzenet jelentkezik. Tekintve, hogy ezek az oldal felhasználói élményének fontos elemét képezik, az eset tovább rombolja a Twitter használhatóságát.

A hiba egybeesik azzal a változással, amely regisztrációhoz kötné a bejegyzések megtekintését. Márciusban a hivatkozások váltak rövid időre használhatatlanná az oldalon, míg februárban volt, hogy bejegyzést sem tudott írni számos felhasználó – idézi fel a Mint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.