BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megéri a bankváltás

Speciális bankszámlacsomag a közszférának

A közszférában dolgozók számára fejlesztette ki legújabb számlacsomagját az FHB Bank Zrt.. A magyarországi munkavállalók közül számosan köztisztviselők, közalkalmazottak, fegyveres vagy rendészeti szerv hivatásos állományú tagjai, bíróság vagy ügyészség dolgozójai. Az új pénzügyi szolgáltatások pontosan az ő igényeik és pénzügyi szokásaik figyelembe vételével készült, sok kedvezménnyel, megtakarítási- és hitellehetőséggel, amiért a bankváltás lehetőségét is érdemes megfontolni.

A Közszféra Bankszámlacsomag a normál piaci lehetőségekhez képest kedvezőbb feltételeket kínál az arra jogosultaknak. Az ingyenes számlavezetés mellett kedvezményes lakás- és szabad felhasználású jelzáloghitelek és különféle megtakarítási lehetőségek bővítik a szolgáltatások körét. A könnyebb bankváltás érdekében az FHB átvállalja a kapcsolatfelvételt a régi bankkal, elvégzi a megbízások áthelyezését, sőt akár a régi számla megszüntetését is.

A tavasszal bevezetett új számlacsomag nemcsak a napi pénzügyek intézését teszi kényelmesebbé a közszférában dolgozóknak, hanem a hosszabb távú célok elérésében is segítséget nyújt. A jelzáloghitelek közül a bank forint alapú, kedvező kamatozású referencia vagy rugalmas kölcsönének induló díjaiból is kedvezményeket biztosít. Ugyanígy biztonságot jelent a bankszámlához tartozó lakossági folyószámla hitel, kamatot csak a ténylegesen felhasznált összeg után kell fizetni. A lakossági bankszámlához többféle bankkártya is igényelhető. Válaszható ingyenes, exkluzív Maestro vagy akár külföldre szóló baleset-, betegség-, poggyász és utazási biztosítást kínáló, kedvező díjú MasterCard Standard dombornyomott bankkártya is.

A magyarországi hátterű pénzintézet a kedvezményes közszféra bankszámlacsomaghoz az interneten elérhető NetB@nk, a hívható TeleBank, valamint SMS szolgáltatást is nyújt, amellyekkel a nap 24 órájában intézhetők, illetve figyelemmel kísérhetők a pénzügyek, a bankszámlaegyenlegtől a bankkártya használatáig.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.