BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elvarázsolt palota – milonga a hangversenyteremben

Egy valódi milonga, azaz egy tradicionális Buenos Aires-i tangóbár hangulatát idézi meg szeptember 30-án a Tango Azul a Művészetek Palotájában.

A Tango Azul összművészeti produkciója a színház, a zene és a szenvedélyes tánc nyelvén mesél mindennapi élethelyzetekről: nemek közti csatákról, keresésről és rátalálásról, elválásról és egyesülésről. Hűen követve a dél-amerikai milongák hagyományait a táncosok élő zenére adják elő koreográfiáikat, amelyek Susanne Landua és a Béjart-tanítvány Philippe Lizon munkáját dicsérik. A klasszikus felállású zenekar, az orquesta típica pedig, melyből nem hiányozhat a bandeón – ahogy tartják: a tangó lelke –, a hegedű, a bőgő és a zongora, a múlt század atmoszféráját felidézve a varázslatosan érdes, mély hangú énekesnőt, Patricia Norát kíséri.


A programmal kapcsolatban bővebb információ itt található.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.