BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új év, új remények?

Az év kezdete sokak számára az újévi fogadalmak megvalósításával zajlik. Lezárult egy év, de ezzel egy időben elkezdődött egy újabb. Az éjfélkor önmagunk felé tett vállalásunk emléke még élénken él bennünk.

Egy kereskedő életében ilyenkor egy adóév is lezárul, ha másért nem is, akkor emiatt azért van okunk a kiértékelésre. Ebből pedig sokat tanulhatunk, hiszen felvértezhetjük magunkat olyan tudással, amit később az előnyünkre, azaz a hasznunkra fordíthatunk. Ez a tudás nagyon értékes, hiszen mi magunk hozzuk létre, és mi magunk élünk majd vele. Egy sportoló is kiértékeli magát egy szezon végén, de nem csak az eredmény, vagy az eredményesség számít, hanem az, hogy összegezni tudjuk a tapasztalatokat. A tapasztalat pedig a tudás egyik legértékesebb formája. Ezt nem lehetséges másképp megszerezni, csak ha kilépünk a megszokottból.

Egy kereskedőnek az újév rendkívül jó lehetőség arra, hogy új dolgokba kezdjen bele. A kockázat miatti frusztráció nem szabad, hogy kedvünket szegje. Itt az ideje, hogy szélesítsük látókörünket, nyissunk új, külföldi piacok felé: ma már könnyű szerrel elérhetjük Nyugat-Európa, Amerika likvid piacait vagy akár az egzotikus árupiacokat.

Akiket az újév első hónapjaiban az aktív pihenés, a kedvelt télisportok, a síelés vagy a snowboard kötnek le, azoknak hasznos információt jelent, hogy az Erste NetBroker-ben idén is kedvező feltételek mellett nyílik lehetőség a devizaváltásra. Akit azonban a kedvező devizakereskedés érdekel, az megtalálja a számítását az Erste Traderben.

Online kereskedés!
Kereskedjen online az NetBroker a NetBrokerPRO-ban vagy az Erste Trader-ben, kedvező feltételek mellett!
 
Elérhetőségeink
Tel.: +36-1/23-55-151
E-mail: [email protected]

Ha kérdése van, akkor hívja kollegánkat, vagy látogasson el honlapunkra!  tozsdezzvelunk.hu

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.