BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vállalkozók Háza: szolgáltató iroda, uniós támogatással

A február 26-án ünnepélyesen átadott Vállalkozók Háza új szintre emeli az iroda fogalmát: a Pécsett eddig nem látott gazdagságú szolgáltatásokat felvonultató, modern épület kimagasló munkakörnyezetet kínál bérlőinek, ráadásul remekül megközelíthető helyen, közvetlenül a történelmi belváros peremén.

A Koller utcai Vállalkozók Háza a pécsi irodapiacon korábban ismeretlen gazdagságú és nívójú szolgáltatásokkal emelkedik valódi inkubátorházi rangra: a ház különlegességei közé sorolhatjuk, hogy a betérőt recepción fogadják, a pillérvázas szerkezet jóvoltából a 24 órán keresztül használható irodák igény szerint alakíthatóak, kellemesen természetes megvilágításúak. A minőségi hőszigeteléssel készült, így energiatakarékosan üzemeltethető egész épületet egyénileg szabályozható, szűrt hűtési-fűtési (fain-col) rendszerrel alakították ki. A berendezett, gyenge- és erősáramú végpontokkal gazdagon felszerelt saját irodák (már 16 négyzetmétertől, de az építő nagy hangsúlyt fektet az egyedi igények kielégíésére) mellett minden szint nyolcszemélyes lifttel közelíthető meg, mindegyiken külön tárgyalók, akadálymentesített mosdók, teakonyha és felszerelt étkező is rendelkezésre áll.

Korlátlan wifi-hozzáféréssel, a bérleti díjba foglalt számítógéppel, folyamatos recepciós és titkárnő-szolgáltatással (fénymásolás, étel-ital felszolgálás az ügyfelek részére, postai kézbesítés, székhely-szolgáltatás, rendszergazda, takarítás, irodai fogyóeszköz-beszerzés, oktató- és tárgyalóterem bérlésének lehetősége, stb). Igény esetén további informatikai szolgáltatásokkal, sőt, akár a pályázatírásban, adótanácsadásban, jogi ügyek megoldásában nyújtott segítségig bezárólag várják a leendő bérlőket.

Kinek ideális a Vállalkozók Háza?
-Aki minőségi, kiváló munkakörnyezetet kíván teremteni
-Aki úgy véli, a környezettudatosság presztízst jelent az üzleti életben
-Akinek fontos a központi elhelyezkedés
-Aki Pécs legdinamikusabban fejlődő területén szeretne dolgozni
-Akinek fontos, hogy megfelelő partnerek vegyék körül
-Aki igényli a teljes körű szolgáltatásokat
-Aki odafigyel a részletekre is

A volt ”kispiac” dél-nyugati szegletéből kiemelkedő Janus Irodaház így nemcsak hatalmas panorámaablakival nyújt kitekintést sokkal nagyobb piacok felé: a fejlesztő Cég-Bölcső Kft. tökéletesen ötvözte az irodai funkciókat és minőségi építészeti, technikai megoldásokat a finanszírozó Takarékbank gazdaságos üzemeltetést igénylő elvárásaival.

A négy szinten (földszint, két emelet, tetőtér) csaknem 1000 négyzetméternyi kényelmes munkateret kínáló épület kívülről legvonzóbb tulajdonsága ideális megközelíthetősége lehet: sétányi távolságon belül érhetőek el innen a város legfontosabb közintézményei, hivatalai, pénzintézetei, bevásárlóközpontjai, szálláshelyei. Minden irányban közeli autóbusz-megállókkal, a telek szomszédságában saját, ingyenes, zárt parkolókkal. Mindez a történelmi belváros, illetve az EKF jegyében megújult Zsolnay-negyed határán - közben egyetlen saroknyira a 6-os főúttól is.

A projektgazda Cég-Bölcső Kft.-ről röviden

A fejlesztő Cég-Bölcső Kft. mögött az ország egyik legnagyobb pénzintézete, a Takarékbank áll. A Minerva Holding cégcsoport az elmúlt évek folyamatos innovációnak, a több száz elégedett ügyfelének köszönhetően a régió ingatlanfejlesztési piacának jelentős szereplőjévé, a multinacionális beruházók méltó belföldi versenytársává vált. Referenciái, pénzügyi háttere, banki kapcsolatai, szakmai felkészültsége és szakembergárdája minden helyzetben optimális és szakszerű választ tud adni a piac kihívásaira.

Az ingatlanpiac folyamatos figyelemmel kísérése során, előre igyekszik felmérni a várható igényeket, hogy szolgáltatásaival a jövő elvárásai, követelményei elébe menjen. Különösen nagy hangsúlyt fektet a pontos, kiemelkedő minőségű munkavégzésre, valamint ügyfelei magas színvonalú kiszolgálására.

A cég befektetői kiforrott pénzügyi, jogi, műszaki vezetői, értékesítői háttérrel és első osztályú kivitelezői tapasztalatokkal rendelkező társaságra bízzák építési beruházásaikat, a tervezéstől az engedélyeztetésen át egészen a kulcsrakész átadást követő garanciális időszak lejártáig.

Kedvezményezett: Cég-Bölcső Kft.; 7623 Pécs, Megyeri u. 26.;
projektazonosító: DDOP-1.1.1/B-09-2010-0009 „Vállalkozók háza"

Projekt tervezett elszámolható összköltsége 307 038 840 Ft.
A támogatás mértéke 150 449 031 Ft.
Info-vonal: +36 20 292 0000 Web: www.janusirodahaz.hu

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.