BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Agrárfinanszírozási megoldások a TakarékPonttól

Magyarországon az agrárvállalkozások jelentős hányada kis- és középvállalkozás. Ezek olyan gazdasági társaságok, melyek a piac többi szereplőjéhez viszonyítva speciális finanszírozási igényekkel rendelkeznek.

Számos olyan tényező befolyásolhatja üzleti eredményeiket, melyek kiszámíthatatlanok, mint például az időjárás, az esetleges kártevők, illetve az állományt érintő járványok. Ezek olyan tényezők, melyek hatását hosszú távú gondolkodással enyhíteni ugyan lehet, de a legtöbbször nem elkerülhetőek.

 

 

Éppen emiatt egy mezőgazdasági vállalkozás életében eljöhet az a pont, amikor likviditási problémákkal kell szembenéznie. Egy borászat esetében például előfordulhat az, hogy egy adott évben saját szőlőtermése nem elegendő, mert az időjárási viszonyok kedvezőtlenül alakultak, vagy esetleg kórokozó fertőzte a hajtásokat. A megfelelő mennyiségű bor előállításához más termelőktől kell szőlőt vásárolnia. A TakarékPont az ilyen váratlan helyzetekben is rugalmas hitel konstrukciókat kínál.

A likviditási problémákkal küzdő agrárvállalkozások számára a TakarékPont fiókokban igényelhető Agrár Széchenyi Kártya jelenthet megoldást, melynek számos előnye van: rugalmas megoldást nyújt, hiszen a hitelbírálat gyorsan megtörténik és a vállalkozók már a hiteligénylést követően akár 2-3 héten belül megkaphatják MasterCard Business kártyájukat, amelyet egyszerűen, gyorsan, bárhol és bármikor felhasználhatnak, azaz fizethetnek vele. A termék azért is vonzó, mert kamata és kezességi díja egyaránt támogatott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Agrár Széchenyi Kártyához kapcsolódó hitelkeret összege 500 ezer és 25 millió Ft közötti lehet attól függően, hogy az adott vállalkozásnak mekkora összegre van szüksége ahhoz, hogy áthidalja az átmeneti pénzügyi gondokat.

További információ:
http://www.takarekpont.hu/takarekpont/hu/vallalat/vallalkozoitermekkinalat.html

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.