BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A turisztikai óriás REWE Group erősíti a Kartago Tours státuszát

A BILLA, a BIPA, MERKUR és a MEINL márkanevek nemcsak az Ausztriába gyakran látogató üzletemberek számára csengenek jól, de Magyarországon is jól ismertek. Kevesen tudják, hogy ezen kiskereskedelmi láncok mindegyike az 1927-es kölni alapítása óta folyamatos felvásárlási lázban égő német REWE Group tulajdonában áll.

2012-ben a magyar turisztikai piacon nagy szenzációt keltett az idén 17 éves születésnapját ünneplő Kartago Tours bejelentése: anyacégük, az EXIM-KARTAGO többségi tulajdonát is megszerezte a REWE Csoport, amely így Németország második legnagyobb idegenforgalmi vállalkozásává lépett elő.

A számos utazási iroda- és szállodaláncot tulajdonló REWE 327.000 alkalmazottal és csaknem 50 milliárd euró éves forgalommal büszkélkedik, így a fenntartható fejlődés számára nem  üres lózung, hanem évtizedes gyakorlat. 2010-ben a REWE csoport és hozzátartozó DERTOUR utazási iroda hálózat elnyerte a „Németország Top Munkaadója” díjat, és a német football rajongó kultúra része az is, hogy 2011 óta az  FC Köln fő támogatója a vállalatóriás.

A Kartago imázsa is profitált

Az elmúlt másfél év nem volt sikertörténet a turizmusban, a kedvező árai miatt eddig is népszerű Kartago Tours marketing igazgatója, Hajducsi Tamás mégis bizakodóan nyilatkozik.

- Cégünk imázsa a REWE Group-hoz való csatlakozásának köszönhetően folyamatosan erősödik. Mindez az idei év előfoglalási számaiban is tükröződik: 2013-ban a tunéziai és egyiptomi foglalások több, mint 80%-kal meghaladták a 2012 azonos időszakában regisztrált számait, de még ennél is kedvezőbbek a törökországi és görögországi foglalások. Mostanáig majdnem másfélszer annyian foglaltak le utazást nyárra, mint azt a tavalyi évben, ugyanebben az időszakban tették.

- A német cégek a világ legmegbízhatóbb márkái közé tartoznak. Korábban részt vettünk már egy jól sikerült törökországi utazáson a Kartagóval, és az ár-érték arányt kifejezetten kedvezőnek tartottuk. Idén is náluk szemeltünk ki egy portugáliai utat, mivel a német tulajdonosi háttér számunkra  garancia arra is, hogy az üdülésen túl a hazautazás is biztosított lesz – nyilatkozik egy magyar nagyvállalat igazgatója.

A Kartago Tours idei évi biztosítóváltása is ezt a bizalmat hivatott erősíteni, A Kartago Air Silver és a Kartago Air Gold utasbiztosítási  eseményeibe már olyan tényezők is bekerültek, mint a válás vagy a pótvizsga.

Portugália a sláger

Részben a tulajdonosi háttér változásának köszönhetően a klasszikus desztinációk mellett új úticélok is megjelentek. Felívelőben Portugália, az ínyencek kedvence: itt tobzódhatnak a gourmet tengeri halcsodákban-gyümölcsökben, megízlelhetik a zöldbort, vagy az akár 50 éves, méltán híres portóit. Algarve vízi sport és golf paradicsom, háborítatlan homokos tengerpartja, a türkizkék tenger festői szépségű öbleivel, bizarr sziklaformáival pálmafákkal övezett exkluzív szállodáival lenyűgözik a legkényesebb ízlésű magyar üzletembereket is.

Szicília

A Nap szigetén a türkizkék, kristálytiszta tenger, az Etna és az olasz kultúra a nyaralás első pillanatától megfűszerezi az ott töltött perceket. Ahogyan Goethe is fogalmazott: "…Szicília nélkül nem lehet igazi képünk Itáliáról: itt van a kulcsa mindennek."

Ha most dönt, a Kartago Meglepetés Akció keretében last minute áron juthat hozzá álmai nyaralásához, ráadásul főszezoni időpontokban utazhat. Az akciós kínálat hetente változik, így nem érdemes sokat habozni! Ide kattintva érheti el az aktuális ajánlatokat!

Itt megnézheti, hogyan  utazhat gyermeke szinten ingyen!

Ha mindez még mindig nem elég vonzó, akkor merüljön el a Kartago által kínált további tengernyi kedvezményben!

Ráadásul, álomnyaralását akár online is lefoglalhatja kényelmesen otthonról, pár kattintással. Próbálja ki Ön is!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.