BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

KDB Bank Európa Zrt.: Határokon átívelő pénzügyi erő

Nagy örömmel jelentjük be, hogy bankunk KDB Bank Európa Zrt.-re változtatta nevét (korábban Daewoo bank, 2002-től KDB Bank (Magyarország) Zrt.).

A KDB Bank Európa Zrt. a dél-koreai KDB Bank 100 százalékos tulajdonban lévő leányvállalata. Anyabankján keresztül a KDB Pénzügyi Csoportnak, Ázsia egyik legjelentősebb pénzügyi csoportjának támogatását élvezi.

 

A névváltás hátterében nagyszabású és ígéretes változások állnak: üzleti tevékenységünk korábban is „határtalan” volt, most azonban fiókhálózatunk európai terjeszkedésének megkezdésével valóban átléptünk az országhatárokon.

Köszönjük, hogy megtisztelnek bizalmukkal, és hosszú távú üzleti kapcsolatot építenek velünk!

A tőkeerős koreai tulajdonosi háttérnek köszönhetően Magyarország biztonságos és stabil, teljes körű szolgáltatásokat nyújtó pénzintézete a KDB Bank Európa Zrt. Anyabankunk a legmagasabb, ’A’ kategóriájú hitelminősítésekkel rendelkezik a nemzetközi hitelminősítő intézetek skáláin.

 

Az európai terjeszkedés mellett magyarországi hálózatunk bővítése is tovább folytatódik; 2012-ben Budapesten nyitottuk meg újabb fiókunkat.

 

További jelentős növekedést szeretnénk elérni a vállalatfinanszírozás területén, új fióktelepet nyitottunk Szlovákiában és egy újabbat tervezünk Ausztriában is. Terjeszkedni szeretnénk, a jelenleg is fennálló kedvezőtlen piaci környezet, a bankszektor bizonytalan helyzete ellenére is. Hiszünk benne, hogy új fiókok létesítése az elhúzódó válság időszakában a stabilitás, a kiegyensúlyozott pénzügyi erő, s Bankunk fejlődőképességének bizonyítéka.

Míg a sajtó 2013 első felében arról adott hírt, hogy Magyarországon a vállalati hitelállomány csökken, szemben a régió más országaival, addig a KDB Bank Európa Zrt. elmondhatja, hogy nagy léptekkel halad, mert vállalati hitelállományunk folyamatosan növekszik, ahogy a jelentős pénzügyi mutatóink is. Progresszív üzleti tevékenységünkön a jövőben sem kívánunk változtatni.

Vegye igénybe vállalati és lakossági ügyfeleink számára nyújtott kereskedelmi banki szolgáltatásainkat!


www.kdbbank.eu
[email protected]
06 40 532 532

Moody’s: Aa3

Standard & Poor’s: A

Fitch: AA- Chung Hun Jin, elnök-vezérigazgató, KDB Bank Európa Zrt. Tóth Tibor, üzleti területért felelős vezérigazgató-helyettes, KDB Bank Európa Zrt. -->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.