BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újraindulnak a Kartago Tours gépei Egyiptomba

A Külügyminisztérium újra a biztonságos úti célok közé sorolta az egyiptomi üdülőhelyeket, ezért a Kartago Tours újra elindította hurghadai charterjáratát. Ezzel párhuzamosan a magyar utazók is egyre nagyobb bizalmat táplálnak a Kartago all inclusive egyiptomi útjai iránt.

A magyar utazni vágyók ma már egyre nagyobb gondot fordítanak arra, hogy minél több információt szerezzenek az utazási irodák tulajdonosi hátteréről, annak érdekében, hogy utazásuk biztonságosan és nyugalmasan teljen.

A Kartago Tours esetében ez a tulajdonosi háttér a német cégóriás, a REWE Group. 2012-ben a magyar turisztikai piacon nagy szenzációt keltett az idén 17 éves születésnapját ünneplő Kartago Tours bejelentése: anyacégük, az EXIM-KARTAGO többségi tulajdonát megszerezte a REWE Csoport, amely így Németország második legnagyobb idegenforgalmi vállalatává lépett elő. Kevesen tudják, hogy a Magyarországon is jól ismert BILLA, BIPA, MERKUR és MEINL kiskereskedelmi láncok is mind az 1927-ben Kölnben megalapított REWE Group tulajdonában állnak.

A számos utazási iroda- és szállodaláncot bekebelező REWE ma már 327.000 alkalmazottal és csaknem 50 milliárd euró éves forgalommal büszkélkedhet, így a fenntartható fejlődés számára nemcsak egyszerű hitvallás, hanem évtizedes gyakorlat. 2010-ben a REWE csoport és a hozzátartozó DER TOURISTIK Group utazási iroda hálózat elnyerte a „Németország Top Munkaadója” díjat. A vállalatóriás 2011 óta az FC Köln futballcsapatának fő támogatója.

A Kartago imázsa is profitált
Az elmúlt másfél év nem volt sikertörténet a turizmusban, egyre több utazási iroda ment és megy csődbe, azonban a kedvező árai miatt eddig is népszerű Kartago Tours marketing igazgatója, Hajducsi Tamás mégis bizakodóan nyilatkozik:
- Cégünk imázsa a REWE Group-hoz való csatlakozásának köszönhetően folyamatosan erősödik.

Erről tanúskodik egy magyar nagyvállalat igazgatójának véleménye is:
- A német cégek a világ legmegbízhatóbb márkái közé tartoznak. Korábban részt vettünk már egy jól sikerült törökországi utazáson a Kartagóval, és az ár-érték arányt kifejezetten kedvezőnek tartottuk. Idén is náluk szemeltünk ki egy portugáliai utat, mivel a német tulajdonosi háttér számunkra garancia arra is, hogy az üdülésen túl a hazautazás is biztosított lesz.

A Kartago Tours idei évi biztosítóváltása is ezt a bizalmat hivatott erősíteni, A Kartago Air Silver és a Kartago Air Gold utasbiztosítási eseményeibe már olyan tényezők is bekerültek, mint a válás vagy a pótvizsga.

Ezerarcú  Egyiptom

Nem is gondolnánk, de nem kell nagyra nyitni a pénztárcánkat ahhoz, hogy élvezhessük Egyiptom varázslatos világát. Elegáns, all inclusive hotelek, pálmafák és a Vörös-tenger páratlan szépsége várja a kikapcsolódni vágyókat. Az aktív pihenést kedvelők is megtalálhatják számításaikat: a búvárkodás szerelmeseit a világ egyik legnagyobb korallzátonya nyűgözheti le a Sínai félszigetnél. A bazárok hangulata is egyedülálló, de az alkudozás nemcsak itt kötelező, hanem még a McDonald’s-ban is.

Sissy és Colombus kedvelt szigete: Madeira

Méltán volt Sissy kedvence az örök tavasz birodalmának is nevezett sziget. Azonban nemcsak emiatt lett népszerű: Levada séták a helyi vízelvezető csatornák mentén, az UNESCO védelem alatt álló babérerdők lankás vidékei, a Pico do Areiro csúcsáról nyíló lélegzetelállító kilátás Funchal öblére, kontrasztos bazaltcsipkék és elomló, fenséges sziklapartok – ez Madeira. Gasztronómiai élménynek sem utolsó: a portugál konyha gyöngyszemei, a 600 méter mélységben halászott fekete kardhal és a flambírozott egzotikus ínyencségek.

Kuba: latinos hangulat

A spanyol és afrikai kultúra szerelméből született gyönyörű ország, Kuba különleges, latinos hangulatával rabul ejti az odalátogatókat: forró salsa, világhírű szivarok, rum és latin-amerikai kultúra minden mennyiségben. Emellett csodás palotákkal, katedrálisokkal, valamint pazar jachtkikötőkkel és búvárparadicsommal is büszkélkedhet. Ha igazi ínyenc, ez a tökéletes úti cél: az életre szóló élmények garantáltan feledtetik az utazás borsos költségeit.

Előfoglalási kedvezménnyel, most olcsóbban élheti át újra a nyarat! Kattintson az árakért!

Máshova vágyik? Találja meg álmai nyaralását a Kartago akciós úti céljai között!


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.