BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás lesz a Hungexpón

Október 16-18. között nyitja meg kapuit a magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fórum a HUNGEXPO Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Október 16-18. között nyitja meg kapuit a magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fórum a HUNGEXPO Kongresszusi és Kiállítási Központban. Ahol jelen lesz az autógyártás teljes spektruma, a formatervezéstől a gyártásig, lehetőséget teremtve a meglévő kapcsolatok ápolására és új üzleti kapcsolatok építésére.

A kiállítás ismerteti a járműiparra jellemző ágazati mátrixot, amelyben megtalálhatók az elektronika, számítástechnika, szoftver-, gép-, műanyag-, vegyipar és kompozit ipar egyes elemei. Az autógyárak mellett bemutatja az alkatrészgyártókat, gyártási folyamatok és beszállítói szolgáltatások képviselőit, gépjárműipari egységek és rendszerek-, üzemi gyártó berendezések gyártóit, forgalmazóit, rendszerintegrátorokat, valamint az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók képviselőit.

Fotó: Hungexpo

Az esemény mögött széleskörű szakmai és állami támogatás áll, ami magas színvonalú szakmai programok megvalósítását teszi lehetővé. A kiállítás szakmai partnerei a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE), a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ) és a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA). A kiállítás fővédnöke: Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

INNOVÁCIÓS TERMÉKDÍJ:

Nagydíjban részesült:

TRUMPF Hungary Kft. – A pavilon 206H

TrueLaser Station 5005 TrueDisk Pulse 421 zöld lézeres megmunkáló cella

Varinex Informatikai Zrt. – A pavilon 208H

AUTODESK Fusion 360 újgenerációs terméktervezői platform

ABSOLUT CNC Kft. – A pavilon 205G

Hanwha Precision Machinery kollaboratív robot

Különdíjban részesült:

HIGH QUALITY SUPPORT AND CONSULT KFT. – A pavilon 305A

Company Operations System

PROPRERUS Kft. – A pavilon 312C

Oilex olajfelszedő anyag

RÉSZTVEVŐK:

A magyar járműipar meghatározó szereplői, az autógyárak, TIER1-es, TIER2-es és TIER3-as beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek kollektív standjai lesznek jelen a szakkiállításon.

Kiállítói lista: http://automotivexpo.hu/hu/kiallitoi-lista-2019

PROGRAMOK:

A tervezett programok között idén is szerepel több témájú mérnöki továbbképzés, MAGE – HIPA B2B beszállítói fórum és a mérnökhallgatók számára szervezett TechTogether verseny. Emellett a szakmai partnerek közreműködésével számos érdekes, szakmailag tartalmas, magas színvonalú, az iparág egészét lefedő tematikai pontokra épülő (ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER) program-sorozat állt össze a 2019-as rendezvényre:

További tervezett programok:

  • „Innovatív utakon az autóipar” konferencia az Innovációs és Technológiai Minisztérium szervezésében
  • „E-mobilitás másképpen” konferencia a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara és Jedlik Ányos Klaszter szervezésében
  • Beszállítói fórum a Volvo autóbusz, tehergépkocsi és munkagép gyártó üzletágának képviselőivel, melyen részt vesz a HIPA, MAJOSZ, NKFUH/Zala Zone
  • MAGE- MAJOSZ – HIPA B2B Beszállítói fórum
  • Portfolio – MAGE Ipar 4.0 konferencia
  • Előadás az innovációról az autóipari tervezés és gyártás területéről és az additív gyártás autóiparra való hatásairól a Varinex Informatikai Zrt. szervezésében
  • „Mesterséges Intelligencia és az Autóipar” a Pannon Gazdasági Hálózat – am-LAB Digital Innovation Hub szervezésében
  • ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK:

  • Látogatói belépés: III-as kapu
  • Nyitvatartás: 2019. október 16-18. 9.00 – 17.00
  • Látogatói parkoló: P5 belső parkoló
  • Regisztráció az ingyenes belépésért: http://automotivexpo.hu/vg
  • Bővebb információ: http://automotivexpo.hu/hu
  • Címoldalról ajánljuk

    Tovább a címoldalra

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.