BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Navracsics: Bajnai nem Gyurcsány

Először az állami kiadásokat vizsgálná felül a Fidesz - mondta Navracsics Tibor a Magyar Televízió Az Este című műsorában arra a kérdésre, hogy az ellenzéki párt hol kezdené az 500 milliárd forintosra becsült megszorítást.

A Fidesz frakcióvezetője szerint már külföldi elemzők is felhívták a figyelmet arra, hogy sokat lehetne spórolni, ha felülvizsgálnák az állami intézmények sokaságát, a bürokratikus eljárásokat, a közbeszerzési eljárásokat, az állami intézményrendszeren belüli eljárási metódusokat valamint a háttérintézmények működését - számol be a hirado.hu az FH jelentése alapján.

Elmondta, hogy arról még nem döntöttek, hogy kivonulnak-e majd a parlament ülésterméből, ha Bajnai Gordon miniszterelnökként felszólal. Leszögezte ugyanakkor, hogy Bajnai Gordon nem Gyurcsány Ferenc, az őszödi beszéd pedig nem hasonlítható egy "pártmutyihoz".

Szólt arról is, hogy a jelenlegi gazdasági miniszterrel szemben elvi kifogása van a Fidesznek, és ez a kifogás mindenkivel szemben fennállna, aki vállalja a kormányfői posztot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.