BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kétszázezer forintot fizetett a Fidesz a kormánynak

Az emelkedő nyilas kompozíció kidolgozására, bevezetésére, és a médiában való futtatására tavaly bruttó 792 278 080 forintot költött a kormány - írja az Index. A „Magyarország jobban teljesít” kampány arculatát az év elején átvette a Fidesz is. A pártban az Indexnek először azt mondták, hogy ingyen kapták meg a használati jogot, majd később azt, hogy 200 ezer forintot fizettek a levédett szellemi terméknek minősülő képi elemekért.

A Fidesz azóta is használja a jobban teljesítős szlogent nyíllal együtt. Ehhez már a 200 ezer forintos minimális jogdíj kifizetésére sem volt szükség a portál szerint.

A nyílmotívum a választás előtt végül az uniós pénzekkel is összekapcsolódott. A két egymásra épülő kormánykampány után a Széchenyi 2020 is hasonló imidzset kapott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.