BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ma délután bejelentést tesz a kormány: az energiaválság lehet a téma

Csütörtök 13 órától kormányinfót tart Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A szokott napon, de a szokásosnál kicsit később tart kormányinfót ma délután 13 órától Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A hírt a szóvivő erősítette meg közösségi oldalán. 

Azt, hogy mit jelentenek be, egyelőre nem tudni, de Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a közösségi oldalán azt írta: „a brüsszeli szankciók miatt az egekbe emelkedtek a gáz- és áramárak. Ez súlyos probléma egész Európában. A mai kormányülésen is a helyzet megoldásán dolgozunk.” Ennek alapján tehát arra lehet következtetni, hogy az energiaválsággal kapcsolatban született döntéseket ismerteti majd Gulyás Gergely. 

A kormányfő csütörtök reggel is üzent a szankciókkal kapcsolatban a közösségi oldalán: 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.