BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Könnyíti a törlesztést a hazai nagybank

A Raiffeisen Bank több módon is segíti lakossági ügyfeleit abban, hogy kivédjék a forint elmúlt hónapban tapasztalt gyengülésének hatásait – hangzott el a hitelintézet mai sajtótájékoztatóján.

Soós Csaba vezérigazgató-helyettes közölte: azokkal az ügyfelekkel, akiknek a törlesztőrészlete legalább tíz százalékkal emelkedett, telefonon felveszik a kapcsolatot, és amennyiben az ügyfél nem tudja vállalni a megemelkedett terhet, megállapodhat akár a futamidő hosszabbításáról, akár tőketörlesztési moratórium igényléséről is.

A személyi hiteleknél a futamidőt legfeljebb 3, a jelzálog típusú kölcsönöknél 10 évvel hosszabítja meg a hitelintézet. A könnyítések ugyanakkor – hívta fel a figyelmet a vezérigazgató-helyettes – értelemszerűen nem vonatkozhatnak azokra az ügyfelekre, akik fizetési késedelembe estek a bankkal szemben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.