BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Befektetési mesterkurzus: Bokros és Varga Mihály egy katedrán

A választásokat követő időszakban Bokros Lajos, Varga Mihály, László Csaba, Szalay-Berzeviczy Attila is egy katedrára áll az országot érintő húsbavágó kérdésekkel kapcsolatban az első ízben induló Befektetési mesterkurzuson.

Többek között hazánk gazdaságpolitikai kilátásairól, a devizapiac tanulságairól és a válság utáni adózási stratégiákról, jóslatokról folyik majd a vita a mesterkurzuson. Az előadók kardinális kérdésekre keresik a választ: mi lenne, ha az euró annyiba kerülne, mint a dollár? Milyen lesz majd euróban megtakarítani? Hogyan oldható meg a mai fiatalok nyugdíja?

A Befektetési mesterkurzus a Magyar Író Akadémiát működtető Mesterkurzusok szervezésében indul, az akkreditált felnőttképző első gazdasági témájú képzéseként. A korábban indult mesterkurzusok hagyományait megtartva az oktatók itt sem elsősorban arról ismertek, hogy oktatják, hanem a legmagasabb szinten művelik ezt a szakmát. A cél, hogy a résztvevők sikerrel vegyék fel a versenyt a befektetési szektor előtt álló stratégiai kihívásokkal, akár a tanácsadói, akár a befektetői oldalon állnak. A részletes tematika és az előadók listája a www.mesterkurzusok.hu oldalon elérhető. Pénzügyi tanácsadóknak, komoly befektetőknek és intézmények pénzügyi vezetőinek segít eligazodni a befektetési szektor jelenében és jövőjében a május 17-én induló előadássorozat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.