BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nap végére szépített a BUX, mínuszban zárt az OTP

A BUX pluszban zárta a napot, a vezető részvények közül csak az MTelekom és a Richter tudott erősödni kedden.

A Budapesti Értéktőzsde vezető indexe a BUX rendkívül alacsony 13 milliárdos forgalom mellett 23 473,36 ponton zárta a napot, ami 0,25 százalékos erősödést mutat nyitó értékéhez képest.

A friss tőzsdei és devizapiaci adatokat itt megtekintheti!

A vezető részvények közt csupán az MTelekom és a Richter tudott erősödni kedden. Az MTelekom papírjaiért 2,16 százalékkal adtak többet záráskor, így 708 forinton állnak a társaság papírjai. A Richter szerényebb 1,43 százalékos növekedést követően 47 945 forinton fejezte be a kereskedést.

Az OTP papírjai hétfőn még nagy lendülettel erősödtek ma viszont egész nap gyengélkedtek a bankpapírok, azonban zárásra sikerült 5 ezer fölé visszakúszni. Így a hét második kereskedési napját 0,47 százalék mínuszt követően 5 001 forinton zárta a társaság. A MOL papírjai 0,88 százalékot gyengültek, így részvényeit 22 300 forinton jegyezték.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.