BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyorsan összekapta magát a BUX

Bár enyhe csökkenéssel indította a csütörtöki kereskedést a Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe, a BUX, a mutató hamar magára talált. Egy órával nyitás után 23 067 ponton, 0,14 százalékos pluszban állt. A mutatót a gyógyszerrészvények húzták.

A vezető részvények nem igazán tudták eldönteni, merre tartsanak. Az OTP 0,1 százalékos pluszban, 5 608 forinton állt, a Mol 24 085 forintos értéke ugyanakkor 0,1 százalékos mínuszt jelentett. Az MTelekom 0,2 százalékos mérséklődést követően 587 forintig jutott.

Jól szerepeltek viszont a gyógyszerpapírok: az Egis 0,7, a Richter 1,5 százalékkal hízott, így előbbi 19 700, utóbbi 38 470 forintig jutott.

A részletes piaci adatokat megtekintheti itt

Bár enyhe csökkenéssel indította a csütörtöki kereskedést a Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe, a BUX, a mutató hamar magára talált. Egy órával nyitás után 23 067 ponton, 0,14 százalékos pluszban állt. A mutatót a gyógyszerrészvények húzták. Világgazdaság-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.