BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Változnak az OTP befektetési alapjai

Több OTP Alapkezelőnél lévő befektetési alap is nevet és befektetési politikát vált május végén – közölte honlapján a társaság. Az OTP Globális származtatott kötvényalap OTP G-10 Euró származtatott alap, a feltörekvő piaci származtatott kötvényalap pedig OTP EMDA származtatott alap néven megy tovább, és devizák, illetve vállalati kötvények mellett részvény- és árupiaci eszközökbe is fektet majd, hogy jobb eredményeket érhessen el. Bővülnek a nemzetközi részvénypiacokon befektető alapok lehetséges portfólióelemei is.

Az OTP-UBS alapok alapja OTP Omega fejlett piaci részvényalapok alapja, az OTP-DWS alapok alapja pedig OTP Planéta feltörekvő piaci részvényalapok alapja néven működik tovább úgy, hogy a jövőben már nemcsak az UBS, illetve a DWS, de más vagyonkezelők alapjaiba is fektetheti a vagyonát. n VG

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.