BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megizmosodott a forint délután

A hazai deviza erősödésnek indult délután az euróval szemben.

14:50

A forint érdemben nem reagált Jean-Claude Trichet szavaira, amely szerint az EKB a következő hónapban emelheti a jegybanki kamatot. A forint 264,5-ös szinten állt meg az euró ellenében.

14:20

A forint erősödésnek indult az Európai Központi Bank (EKB) kamatdöntése után. Az EKB 1,25 százalékon hagyta a jegybanki kamatszintet. A hazai deviza könnyen 265-ös szint alá került az euróval szemben: a forint a reggeli 265,4-es szintről 264,4-ig erősödött. A régiós devizák nem követték a forint mozgását az időszakban, és az erősödéssel egy időben nem jelent meg Magyarországgal kapcsolatos hír.

A svájci frankkal szemben 218-as záróárfolyamról 216-as kurzusra erősödött a forint. A nemzetközi befektetői környezet semlegesnek tekinthető. Az európai vezető tőzsdeindexek 0,1 százalék körüli erősödést mutatnak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.