BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Két szép napunk volt a bóvli pánik után...

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 53,46 pontos csökkenéssel, 16.884,07 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,32 százalékkal gyengült.

Varga Zoltán, a QUAESTOR Zrt. elemzője szerint negatív korrekcióval indulhat a kereskedés szerdán a tőzsdéken, miután reggelre romlott a nemzetközi befektetői hangulat. Az elemző felhívta a figyelmet arra, hogy a Mol árfolyamában a 17.500, az OTP esetében a háromezer, míg a Richternél a 34 ezer forintos támaszra kell figyelni. Amennyiben letörnének a szintek, komolyabb csökkenés indulhat - fűzte hozzá a QUAESTOR elemzője.

Balásy Zsolt, a Concorde Értékpapír Zrt. részvénypiaci elemzőjének szavai szerint "két szép napunk volt a bóvli pánik után, így már feljebb is járunk, mint amikor még csak befektetési kategória voltunk". A szerdai nap - az elemző szerint - ennek az emelkedésnek a korrekciójával indulhat.

Balásy Zsolt úgy fogalmazott: "... a forinton látszik, hogy a legkisebb lehetőséget is azonnal megragadja a gyengülésre, egyszóval még egyáltalán nincs sínen ez a várva várt év végi emelkedés, már ha egyáltalán lesz ilyesmi".

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 119,66 pontos, 0,71 százalékos emelkedéssel, 16.937,53 ponton zárt kedden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.