BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Aranyban érdekelt céggel működik együtt a Brokernet

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az aranybefektetésekkel foglalkozó Solar Capital Gold Zrt. és a Brokernet csoport – közölték lapunkkal az érintett felek. A Solar Capital Gold Zrt. a tavalyi jelentős piaci bővülést és a sikeres üzleti évet követően döntött úgy, hogy bővíteni kívánja befektetésiarany-értékesítési hálózatát, olyan partnerrel együttműködve, amely országszerte képes a befektetési arany mint hosszú távú lakossági megtakarítási megoldás értékesítésére, és hozzá tud járulni a lakossági befektetők edukációjához is – áll a közleményben.

A Solar Capital Gold és a Brokernet együttműködése a két fél értékelése szerint a magánszemélyek széles köre számára is lehetővé teszi a hosszú távú, lépcsőzetes tartalékképzést és a kedvező árú aranyfelhalmozást. A Brokernet-SolarGold Aranyszámlán összegyűjtött rendszeres megtakarításaikkal az ügyfelek fizikai aranyat vásárolnak kisebb mennyiségekben az általuk meghatározott ütemben, amelyhez a megtakarítás ideje alatt – bizonyos mennyiség összegyűjtése után tömbösítve vagy megtakarítási céljuk elérésekor – akár aranytömb formájában, akár készpénzben férhetnek hozzá.

„A legnagyobb hazai független pénzügyi közvetítői hálózat, a Brokernet személyében stabil partnert találtunk, amely a régióban is jelentős hálózattal és ügyfélkörrel rendelkezik. Az együttműködésünk révén a befektetési arany a lakossági befektetők megtakarításainak egyik stabil elemévé válhat Magyarországon is, ezzel pedig egy makrogazdasági hatásoktól kevésbé függő, értékálló befektetési eszköz jelenik meg a lakossági megtakarítási palettán, amelyre turbulens piaci mozgásokkor is stabilan támaszkodhatnak” – emelte ki Szalai Sándor, a Solar vezérigazgatója.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.