BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Konténerből csináltak mozgóbankot Magyarországon

Mozgóbankot hozott létre a K&H, amely az ország bármely részén bevethető.

A konténerből kialakított, két munkaállomásos egység teljesen készpénzmentesen működik – közölte a K&H. A projekt célja, hogy igény esetén könnyen telepíthessék olyan helyre is, ahol ilyen szolgáltatás nincs vagy csak nehezen elérhető. Emellett pedig szeretnék minél több emberrel megismertetni a készpénzmentes bankolás működését, előnyeit.

A konténerből kialakított mozgóbankban többek között a hitelügyintézésben, számlavezetésben, bankkártya-igénylésben tudnak segíteni az ügyfeleknek. Előnye, hogy könnyen szállítható, így ott lehet bevetni, ahol éppen a legnagyobb szükség van rá.

„A K&H 459 automatájának majdnem harmada, 140 ATM készpénzbefizetésre is alkalmas és a számuk a jövőben növekedni fog. A célunk az, hogy minél többekkel megismertessük a készpénzmentes bankolást” – mondta Rajna Gábor, a K&H Bank lakossági értékesítési igazgatója.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.