BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kispapírok nagy napja volt a BÉT-en

Csökkent tegnap a BUX index, a Budapesti Értéktőzsdén a vezető részvények árfolyama a Richter kivételével esett, a borús hangulat ezúttal a nemzetközi börzékről ragadt át a pesti tőzsdére.

Csökkent tegnap a BUX index, a Budapesti Értéktőzsdén a vezető részvények árfolyama a Richter kivételével esett, a borús hangulat ezúttal a nemzetközi börzékről ragadt át a pesti tőzsdére. A forgalom alacsony volt, nem érte el a 10 milliárd forintot. A legkeresettebb papír az OTP lett több mint 5 milliárd forintos forgalommal, az árfolyama azonban 0,55 százalékkal 10 790 forintra esett. Nagyot zuhant a Mol, a kereskedés végére 1,7 százalékot csökkent az árfolyama. A Richter 0,9 százalékot emelkedett, a Magyar Telekom viszont 0,42 százalékos mínuszban zárt.

Szokatlanul magas volt a forgalma a NordTe­lekomnak, 445 millió forintot tett ki, és a cég részvénye a nap végén több mint 19 százalékos pluszban állt. Szintén több mint 19 százalékos pluszban zárt a FuturAqua, amelynek forgalma megközelítette a 175 millió forintot. Több más kispapírnak is nagy napja volt tegnap. Az OTT-One 400 millió forintot meghaladó forgalomban bő 7 százalékot emelkedett, a Nutex árfolyama pedig csaknem 11 százalékkal ugrott meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.