BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hamar mínuszba csúsztak a főbb európai részvénypiacok

Pozitív nyitás után a kereskedés első perceiben már veszteségbe csúszott a vezető európai tőzsdeindexek jó része pénteken, a BUX pluszban nyitott.

A páneurópai FTSE EuroFirst 300 index 0,12 százalék emelkedéssel kezdett, majd két perc elteltével már 0,03 százalék veszteségben állt, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,21 százalék pozitív kezdés után 0,05 százalékkal csúszott mínuszba.

A BUX pluszban kezdheti a pénteki napot.

Londonban 0,22 százalék kezdett magasabban az FTSE-100 index, ami hamar 0,05 százalékra mérséklődött. A frankfurti DAX index 0,19 százalékkal állt erősebben kezdéskor, majd 0,02 százalék mínuszba csúszott. A CAC-40 Párizsban 0,12 százalékkal csökkent kezdéskor, Madridban 0,24 százalék csökkenés, Milánóban 0,14 százalék csökkenés volt a tőzsdeindex állása a kezdést követő percekben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.