BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mínuszban kezdte a napot a pesti börze

A szerdai záró értékéhez képest alig változott.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 0,53 pontos csökkenéssel, 43 430,77 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest alig változott.

A kedvezőtlen nemzetközi hangulat miatt csökkenéssel indulhat a kereskedés csütörtökön a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.

Fotó: Móricz-Sabján Simon / VG

Varga Zoltán korábbi kommentárja szerint a mostani 43 431 pontról a 43 ezer pontos szint felé indulhat a BUX index. A kínai koronavírus gyors terjedése miatt ismét negatív a nemzetközi befektetői hangulat, így a hazai árfolyamok is a negatív tartományban kezdhetnek – tette hozzá. A vezető részvények közül az OTP árfolyamában a 14 000-14 100 forintos tartomány jelenthet támaszt. A Mol esetében továbbra is a 2600 forintos szint érintése várható, míg a Richter a 6500 forintos támasz alatt zárt tegnap. Amennyiben ez marad, további csökkenés jöhet a 6200-6400 forintos tartomány felé. A Magyar Telekom jegyzése továbbra is a 450-465 forintos tartományban mozoghat – írta.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.