BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mínuszban nyitott a BUX

A szerdai záró értékéhez képest 0,01 százalékkal gyengült.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 5,65 pontos csökkenéssel, 44 559,38 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest 0,01 százalékkal gyengült.

Negatív korrekciót várt a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint a nyitás előtt

Forrás: Móricz-Sabján Simon / VG

Varga Zoltán kommentárjában közölte szerdán folytatódott a kedden megindult korrekciós mozgás a BUX árfolyamában, amelyet az OTP és a Mol visszaesése okozott.

A bankpapír árfolyama fontos szint alatt zárt szerdán, amennyiben a 14 500 forintnál húzódó támasz is elesik, akkor a bankpapír árfolyama hamarosan a 14 370 forintnál található szintet tesztelheti.

  • A Mol jegyzése a 2850 forintos támaszát törte le, így megnyílt az út a 2800 forintos szint előtt.
  • A Richter emelkedése is megtorpant a 6700 forintos szint alatt, a technikai kép alapján az elemző szerint itt is várható némi visszarendeződés, az első fontosabb támasz 6400 forintnál található.
  • A Magyar Telekom ellenben szerdán emelkedni tudott, de összességében nincs változás, továbbra is a 435-450 forintos kereskedési sávjában mozoghat.
  • Címoldalról ajánljuk

    Tovább a címoldalra

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.