BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Szoboszlai visszatér

Szoboszlai Dominik combhajlító izmával vannak problémák, az Arsenal elleni FA-kupa találkozót kihagyta és a szerdai Ligakupa-elődöntő odavágóról is biztosan hiányozni fog majd. A legnagyobb liverpooli híroldal már tudni véli, mikor léphet pályára legközelebb a játékos.

A magyar válogatott csapatkapitánya január elsején megsérült a Newcastle United ellen. Szerencsére azonban úgy tűnik, a probléma nem súlyos, mint amilyennek elsőre tűnt.

Szoboszlai a Liverpool egyik legtöbbet pályára lépő játékosa.
Fotó: AFP

A mai, szerdai Ligakupa-elődöntő odavágóról is biztosan hiányozni fog majd, a liverpoolecho.co.uk most viszont pontos dátumot közölt a középpályás visszatéréséről: a lap szerint január 20-án ismét bevethető lesz.

Idő is lesz a teljes regenerálódásra, mert a mai mérkőzést követően viszont 11 nap szünete lesz a 19-szeres angol bajnoknak, legközelebb csak január 21-én lépnek újra pályára a Bournemouth ellen.

A 23 éves futballista hétfő este az Év Sportolója gálán vett részt, ahol az év férfi sportolója lett, a magyar válogatottat pedig az év csapatának – hagyományos csapatok kategóriában – választották.

Jürgen Klopp korábban hangsúlyozta: Dominik nagyon optimista, nincs sok fájdalma, de most inkább kivárunk.

Esély sincs arra, hogy vasárnap az Arsenal ellen pályára lép. Aztán majd meglátjuk, nem tudjuk

– mondta, hozzátéve: 

Le akartuk cserélni, ez volt a terv, sajnos egy perccel elkéstünk. Az utolsó szituációban a combját fájlalta. Még nem tudjuk, milyen mértékű a sérülés, várnunk kell.

Sérüléshullám a Liverpoolnál

Szoboszlai Dominik mellett Andy Robertsonra, Costas Tsimikasra, Thiago Alcantarára és Stefan Bajceticre sem számíthat Jürgen Klopp vezetőedző a mai kupameccsen. Emellett Trent Alexander-Arnold, a Pool csapatkapitány-helyettese is lesérült. A Bajnokok Ligája-győztes védő a hétvégi, Arsenal elleni FA-kupa-mérkőzés után esett ki, így ő sem játszhat a szerdán a londoniak ellen.

A szurkolók már várják a nehézbombázót

Bár a magyar válogatott vezérének formája kissé visszaesett, még így is nagy népszerűségnek örvend, az ő találatát választották az angol labdarúgó-Ligakupa negyeddöntőinek legszebb góljának.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.