BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lezárult a közbeszerzés, épülhet a Pannon Park

Eredményesen zárult a Fővárosi Állat- és Növénykert által a Pannon Park kulcsrakész kivitelezésére kiírt közbeszerzési eljárás. Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványában megjelent felhívásra két ajánlattevő jelentkezett. Közülük a közbeszerzési eljárás eredménye alapján a Market Építő Zrt. nyerte el a megbízást.

Eredményesen lezárult a Fővárosi Állat- és Növénykert középtávú fejlesztési programjának részét képező Pannon Park kivitelezésére kiírt közbeszerzési eljárás, amelyet az állatkert még tavaly ősszel indított meg. A részvételi felhívás közbeszerzési hirdetményként október 20-án jelent meg az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványában, a nyílt közbeszerzési eljárásra összesen két ajánlattevő nyújtott be ajánlatot. A STRABAG-MML Magas- és Mérnöki Létesítmény Építő Kft., valamint a Market Építő Zrt. ajánlata ekkor meghaladta a rendelkezésre álló keretösszeget, így az eljárást eredménytelenné kellett nyilvánítani.

Nem sokkal később újabb közbeszerzést hirdettek, az ajánlatok elbírálása során több szempontot is figyelembe vettek. Ezek közül az ajánlati ár szerepelt a legnagyobb súllyal, de szempont volt az ajánlat szakmai tartalma (ezen belül például az organizációs terv minősége, illetve a műszaki ütemterv megfelelősége), valamint a késedelmi kötbér mértéke is. Az ajánlatok értékelése alapján a Market Építő Zrt.-t hirdették ki a közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevőjeként.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.