BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek

Egységes digitális rádiótávközlő rendszer

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium tárgyalásos gyorsított eljárást indított az egységes digitális rádiótávközlő (EDR) rendszer kiépítésére. Az ajánlattevő feladata: az EDR részletes működési modelljének kidolgozása, az elkészült koncepció és különféle szakmai anyagok felhasználásával; az EDR szolgáltatójának kiválasztását célzó közbeszerzési eljárás komplett dokumentációjának elkészítése, a lebonyolításában való szakértői közreműködés; valamint a szolgáltatásfelhasználók részére történő átadás-átvétel feltételrendszerének, továbbá a komplett rendszer működőképességének tesztelésére vonatkozó követelmények kidolgozása. A teljesítés határideje 2004. április 30-a. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Vírusvédelmi eszközök

A Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatósága (MKGI) tárgyalásos eljárást indított a központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó és ahhoz önként csatlakozó intézmények vírusvédelmi eszközökkel (szoftverlicencekkel) történő ellátására és kapcsolódó szolgáltatások teljesítésére önálló gyártói (fejlesztői) platformonkénti (állami normatívákon alapuló) részteljesítésekben. Az ellátást a szerződés teljes időtartama alatt folyamatosan biztosítani kell a központosított közbeszerzés intézményi köre, összesen 1010 intézmény, valamint az önként csatlakozók részére. A teljesítés helye az intézmények székhelyei, telephelyei. A keretszerződés időtartama a szerződés aláírásától 2004. december 31-ig terjed. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Költségvetési tervezés támogatása

Nyolc ajánlattevő közül az IBCnet-Magyarország Kft. nyerte a Belügyminisztérium tárgyalásos közbeszerzését. A feladat az intézményi költségvetési tervezést, az előirányzat-gazdálkodást és annak ellenőrzését támogató komplex információs rendszer kialakítása és bevezetése a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó költségvetési intézményeknél. Az ellenszolgáltatás összege bruttó 71,875 millió forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Internetelérés

Négy nyertese van az Országgyűlés Hivatala tárgyalásos eljárásának, amelyet egyéni, szélessávú (min. 256 kb/s letöltési, min. 64 kb/s feltöltési sebességű) internetelérés, -telepítés és -szolgáltatás országos szinten való biztosítására indított az Országgyűlés Hivatala távmunkaeszközzel ellátott felhasználói számára. A szerződés időtartama: 2003. szeptember 1-jétől 2006. szeptember 30-ig. Az eljárás 98 részajánlat esetében eredményes, 81-nél eredménytelen volt. Az eljárásra 4 × 179 részajánlat érkezett. A nyertesek és a havi ellenszolgáltatás összege:

Axelero Internetszolgáltató Rt. (40 részajánlat),

bruttó 1 353 110 forint,

Elender Üzleti Kommunikációs Kft. (30 részajánlat)

bruttó 875 800 forint,

Euroweb Rt. (17 részajánlat),

bruttó 290 920 forint,

Vivendi Telecom Hungary Rt. (11 részajánlat),

bruttó 341 010 forint.

(Közbeszerzési Értesítő-VG)



Tibériusz program

A Qualisoft Számítástechnikai Műszaki Fejlesztő Kft. a nyertese az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnak a Tibériusz köztisztviselői nyilvántartó és bérszámfejtési programrendszer fejlesztésére alkalmazott hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárásának. Az ellenszolgáltatás összege 10 millió forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Az OEP tájékoztatója az eljárás eredményéről

Hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárással választotta ki az Országos Egészségbiztosítási pénztár az ITP-2000 informatikai rendszer (jogszabálykövetések, statisztikai jelentés átdolgozása, adatállományok felülvizsgálata) fejlesztőjét. A nyertes a VT-Soft Videoton Software Kft. (VT-Soft Kft.), az ellenszolgáltatás összege 27,2 millió forint + áfa (bruttó 34 millió forint). (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Kórházi integrált informatika

Hat ajánlat érkezett a Semmelweis Kórház-Rendelőintézet által kórházi integrált informatikai rendszer beszerzésére, telepítésére, karbantartására kiírt nyílt pályázatára. Nyertes az International System House Kft., az ellenszolgáltatás összege: részletfizetés egyösszegű 154 millió forintos kezdő részlettel, 144 havi futamidővel, havidíj 100 forint, karbantartási díj 15 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Kartográfiai szoftver

A graphiT nyerte a HM Térképészeti Kht. nyílt közbeszerzését. Feladata az állami topográfiai térképek előállítására kartográfiai szoftverrendszer telepítése két munkahelyre, továbbá biztosítani kell a betanítástréninget, minimum egyszeri alkalommal konzultációs lehetőséget és minimum 50 órás telefonos forródrótos támogatást. A pályázatra két ajánlat érkezett. A nyertes bruttó ajánlati ára 59 785 000 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



IHM belső gazdálkodási rendszer

Négy ajánlat érkezett az Informatikai és Hírközlési Minisztérium belső gazdálkodási informatikai rendszerének meghatározására és bevezetésére indult tárgyalásos eljárásra. A nyertes az Io Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft., az ellenszolgáltatás összege 41 079 714 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.