BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Portálon a népművészet

A Népművészeti Egyesületek Szövetsége a Széchenyi-terv keretében elnyert pályázat alapján, a gazdasági minisztérium támogatásával www.mesterporta.hu néven internetes portált hozott létre. A fejlesztéssel a C.Enter Információtechnológiai Kft.-t bízták meg.

A magyar, majd hamarosan angol és német nyelven is működő portál olyan fórumot teremt a magyarországi kézművesek és az érdeklődők számára, amelyen naprakész információkat találhatnak rendezvényekről, kiállításokról, kiadványokról, belföldi és külföldi vásárokról, pályázatokról, zsűrizésekről, szakmai táborokról, a szervezeti életről, mesterekről, műhelyekről, jogszabályokról, rendeletekről, támogatásokról stb.

A portálon elérhető mesterek legjobb munkáit folyamatosan frissülő virtuális kiállítás keretében mutatják be. Egyes tárgyakról, illetve műhelyekről a szakemberek rövid tanulmányokat írnak, segítve ezzel a böngészőket abban, hogy különbséget tudjanak tenni az érték és a hamisítvány között.

A portál a mesterek számára börzét is működtet, ahol a feleslegessé vált szerszámok, anyagok gazdára találhatnak. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.