BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyorsítósáv

A Dunlop az első gumiabroncsgyártó, melynek kereskedői online is leadhatják rendelésüket. A gumiabroncsgyártó cég az idén ősszel Magyarországon is bevezeti a Tire Online Service szolgáltatását, mely felgyorsítja a rendelés folyamatát. A kereskedőknek szánt portált elsőként a hainburgi Guckert nevű márkakereskedőnél tesztelték, majd a sikeres próbaidőszakot követően az idei év eleje óta az összes német gumikereskedő részére elérhető ez az extra szolgáltatás, és a tervek szerint hamarosan a nemzetközi piacon - beleértve Magyarországon - is alkalmazza ezt majd a Dunlop.

A Dunlop Tire Online Service a nap 24 órájában a gumiabroncs-kereskedők rendelkezésére áll. A kereskedők azonnal hozzáférhetnek a rendszerhez interneten keresztül, így egy "kattintással" elérhető bármilyen fontos termékinformáció, és azt is ellenőrizhetik, hogy a keresett termék éppen van-e raktáron, mikorra szállítható, sőt arra is bármikor rákérdezhetnek az intelligens rendszertől, merre tart éppen a megrendelt áru.

A Dunlop vállalja, hogy az oldal mindig naprakész információkat tartalmaz, és a kereskedők a nap minden percében hozzáférhetnek a szükséges információkhoz.

A kereskedőkön kívül a fogyasztók is profitálnak a Tire Online Service előnyeiből, ugyanis az eladó rögtön meg tudja nézni az interneten, hogy van-e a vevő által keresett gumiabroncsból, az mikorra szerezhető be, és ha netalán nincs, akkor mit tud helyette ajánlani.



Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.