BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek



It-rendszer a Közlekedési Főfelügyeletnél

A CNW Rendszerintegrációs Rt. nyerte el a Közlekedési Főfelügyelet által kiírt nyílt közbeszerzési tendert. A 31,58 millió forint értékű megbízás keretében az informatikai cég a közlekedési hatóság hatáskörébe tartozó elméleti (teszt-) vizsgák számítógépes lebonyolítására alkalmas programrendszert készíti el, szállítja le és telepíti. A megbízás keretében két ütemben készül el a számítógépes elméleti vizsgákra való felkészülésre alkalmas programrendszer. A nyertes cég továbbá vállalja a programrendszer működtetésének egyéves időtartamú támogatását. (Közbeszerzési Értesítő)





APEH - adatrögzítési tender

Az APEH Vas Megyei Igazgatósága nyílt eljárásban kér ajánlatot a 2004. január 1-jétől 2005. december 31-ig beérkező havi, negyedéves és éves bevallások, adatszolgáltatások körébe tartozó számítógépes adatok rögzítésére, az ahhoz kapcsolódó adminisztratív tevékenység elvégzésére, vállalkozási szerződés keretében. A szerződés időtartama a szerződés aláírásának napjától 2005. december 31-ig tart. Az ajánlatok elbírálásának súlyszámai: ajánlati ár 50, árváltozás mértéke 10, késedelmi kötbér mértéke 20, hibás teljesítésre megajánlott kötbér mértéke 20. (Közbeszerzési Értesítő)





GKM-ajánlat kutatási szerződésre

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) nyílt eljárásban ajánlatot kér a belvízi hajózás információs rendszerének kialakítását és megvalósítását szolgáló kutatás elvégzésére és az annak eredményéről szóló tanulmány elkészítésére az alábbi témakörökben: a Duna-bizottság égisze alatt folyó munkában részt vevő magyar szerv munkáját segítő háttér-információk előkészítése, a Dunai Információs és Segélyhívó Rendszer kapcsolódási pontjai és lehetőségei a Duna alsó szakaszán, a mohácsi határkikötő fejlesztési lehetőségeinek feltárása, elektronikus vektortérkép-adatbázis előkészítése. Az ajánlatok elbírálásának súlyszámai: ajánlati ár (forint) 50, az igényeltnél kedvezőbb teljesítési határidő (hónap) 20, a kutatás során elemezni kívánt európai szabályozási megoldások száma 30. (Közbeszerzési Értesítő)





Ajánlat iskolaadminisztrációs szoftverre

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. tárgyalásos eljárás keretében ajánlatokat vár iskolaadminisztrációs rendszer szoftverkészítésére, a régiós referenciaintézményekben (régiónként 20 intézményben) való bevezetésére, a telepített verzió örökös felhasználási jogának átadásával, sikeres próbaüzemek után a szoftver három éven keresztül garantált áron történő értékesítésére, bérbeadására, támogatására, működtetésére és jogszabály-követési verzióváltozások végrehajtására. Teljesítési határidő: 2003. december 22. (Közbeszerzési Értesítő)





A Synergon nyerte az MFB Rt. it-üzemeltetését

A Synergon Rt. nyerte el a Magyar Fejlesztési Bank Rt. közbe-szerzési tenderét. A 79,6 millió forint összértékű megbízás a pénzintézet informatikai rendszerének üzemeltetésére, a hibaelhárításra, a megelőző karbantartásra, tanácsadásra, valamint a kapcsolódó informatikai fejlesztések végrehajtására szól. (Közbeszerzési Értesítő)





A HP szállítja a Magyar Rádió ERP-rendszerét

A Hewlett-Packard (HP) Magyarország Kft. nyerte el a Magyar Rádió Rt. vállalatirányítási rendszerének bevezetésére kiírt közbeszerzési pályázatot. A 600 millió forint értékű beruházás révén javulhat a médiacég költségelszámolása, valamint

könnyebbé válik a későbbi hatékonyságnövelő intézkedések alapjául szolgáló új kontrollingrendszer bevezetése. A HP a hét hónapra szóló megbízás keretében SAP rendszert vezet be a rádiónál, hardvereket szállít, tanácsadást nyújt, továbbá rendszerintegrációs szolgáltatásokat végez. (VG)







Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.