BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Scala új platformon

A Scala Business Solutions az elsők között építi saját termékeit a Microsoft Business Framework kódnevű üzleti alkalmazás platformjára - jelentették be a cégek legutóbbi partneri konferenciáján.

Microsoft Business Framework (Microsoft üzleti keretrendszer, MBF) a munkaneve annak az egységes keretrendszernek, illetve az ehhez kapcsolódó eszközöknek és futtatási szolgáltatásoknak, amelyek segítségével fejleszthetők az üzleti szoftverek, nem kell újra és újra létrehozniuk az összes üzleti alkalmazás által igényelt feltételeket. A Microsoft támogatja a fejlesztéseket és az értékesítést is.

A Microsoft Business Framework alkalmazásának kezdeti fázisában a Scala tovább akarja fejleszteni az iScala integrált vállalatirányítási termék globális humánerőforrás-kezelési és bérszámfejtési funkcióit, hogy az a Microsoft üzleti alkalmazásának platformján is elérhetővé váljon. A Scala azért a humánerőforrás-kezeléssel és bérszámfejtéssel kezdi a fejlesztést, mert a cég e területeken egyedi piaci lehetőséget birtokol.

Egy másik, ugyancsak a két nemzetközi vállalkozás között született megállapodás keretében a Scala kibővíti a Microsoft CRM-szoftverét és integrálja azt az iScala kollaboratív ERP-rendszerbe. A termék neve iScala CRM lesz, és 2003 negyedik negyedévében kerül a piacra. A Scala további funkciókkal - például több pénznem kezelésével, nemzetközi adószámításokkal és üzleti intelligenciával - bővíti a rendszert.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.