BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

HP: pluszerőforrások

Az idén különösen nagy erőfeszítéseket tett a Hewlett-Packard az erőforrás-kihelyezési üzletágának fejlesztéséért. A világméretű szerződések nyomán jelentősen nőtt a HP Magyarország outsourcingtevékenysége is.

Az elmúlt egy év során a HP Magyarország outsourcing-üzletága megkétszerezte bevételét. Jelenleg több mint hatezres a felhasználói kör, közéjük tartozik egyebek mellett a Sara Lee, a Nokia, a Procter & Gamble, az Ericsson, a Microsoft, a Whirlpool, a Schneider Electric, valamint a XII. kerületi önkormányzat, illetve több államigazgatási szerv.

A HP Magyarország erőforrás-kihelyezési üzletága egyéb profillal is bővült, ezek közé sorolhatók az üzletmenet-folytonosságot nyújtó szolgáltatások, a vállalati alkalmazások távoli üzemeltetése, az adatközpont-üzemeltetési szolgáltatás. Közülük főként az üzletmenet-folytonosságot nyújtó, katasztrófaelhárítási és visszaállítási szolgáltatásokat keresik a hazai cégek. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.