BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek

Kórházi informatikai rendszer

A fővárosi önkormányzat tulajdonában lévő Nyírő Gyula Kórház nyílt pályázatot írt ki a jelenleg 724 fekvőbeteg-ágyas ajánlatkérő informatikai rendszerének megvalósítására korszerű, költségkímélő megoldások alkalmazásával, teljes körű klinikai (járó- és fekvőbeteg-ellátás) és diagnosztikai (központi laboratórium, nővéri, ápolási dokumentáció, képalkotó, kórszövettani, leletező, kórbonctani, illetve digitális képfeldolgozás és -továbbítás) felszereltséggel. Feladat továbbá a teljes körű gazdasági (kontrolling és felső vezetői), műszaki információs rendszer kialakítása, a szükséges eszközök beszerzése, telepítése, a jelenlegi hálózati struktúra továbbfejlesztése, a leszállított eszközök hálózatba történő kötése, valamint a megvalósított informatikai rendszer üzemeltetése és karbantartása a futamidő alatt. A teljesítés helye a Nyírő Gyula Kórház és telephelyei. Részajánlat nem tehető. Az informatikai rendszert a szerződéskötést követő 5+1 hónapon belül meg kell valósítani, majd a megvalósított rendszert hat éven át folyamatosan üzemeltetni. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Átmeneti elektronikus adatgyűjtő

A Központi Statisztikai Hivatal tárgyalásos eljárást alkalmazott az Intrastat átmeneti elektronikus adatgyűjtő rendszerének kifejlesztésére. Ez feltétlenül szükséges ahhoz, hogy az Intrastat rendszer éles indítására 2004. május 1-jén sor kerülhessen, azaz ahhoz, hogy a korábbi vállalkozási szerződésben foglaltak időben teljesüljenek. Az ajánlattételre a Kopint-Datorg Konjunktúra, Piackutató és Számítástechnikai Rt.-t kérték fel, a beérkezett ajánlatok száma egy. A nyertes Kopint-Datorg vállalkozási díja bruttó 20 millió forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Videokonferencia-végberendezés

A Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Iroda két szakaszból álló részvételi felhívással indított tárgyalásos eljárására összesen 15 ajánlat érkezett. Mindkét tételt az LNX Hálózatintegrációs Rt. nyerte. Az első tételnél - minimum 15 professzionális tárgyalótermi H.323 videokonferencia-végberendezés szállítása - kilenc ajánlattevő közül került ki győztesként, a darabonkénti ellenszolgáltatás 1 704 267 forint, a rendelkezésre álló keretösszeg 80 millió. A második tételre - egy nagy kapacitású, szolgáltatói szintű, minimum 16 videokonferencia-végberendezés egyidejű kiszolgálására alkalmas, H.323 videokonferenciás Multipoint Control Unit (MCU) szerver beszerzése - hatan tettek ajánlatot, a közbeszerzés nyertesénél a darabonkénti ellenszolgáltatás 18 583 800 forint, a rendelkezésre álló keretösszeg 18 583 800 forint. A nyertessel három évre szóló a szerződés. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Digitális alaptérkép továbbfejlesztése

Egy ajánlat érkezett a Nemzeti Kataszteri Program Kht. tárgyalásos eljárására. A feladat a DatView 2.0 DAT adatszerkezetű digitális földmérési alaptérkép grafikus megjelenítésére készült program 2. verziójának továbbfejlesztése a következő feladatokhoz: a nagy tömegű adatbetöltés, a földhivatali forgalomba adás támogatása, a DAT-állományok előkészítése a nagy tömegű betöltésre, a földhivatali adatszolgáltatás támogatása, a szoftver helyszíni telepítése, a kezelés betanítása és 24 órás készenlétben állás az üzemeltetés támogatására, a szoftver terméktámogatása. A közbeszerzés nyertese az ajánlattételre is felkért Geonet 2000 Kft. Az ellenszolgáltatás összege: a DATView 2. verzió továbbfejlesztése a forgalomba adás támogatására 61 millió forint + áfa; a továbbfejlesztett DATView 2. verzió kezelésének oktatása 4 millió forint + áfa. Az összes további feladatra az ajánlatkérő keretösszeget határozott meg, értéke: 10 millió forint + áfa. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Telefaxok szállítása

A Magyar Posta Rt. nyílt eljárást írt ki 1040 hőpapíros telefaxkészülék szállítására és üzembe helyezésére. A teljesítés helye az ország egész területén a Magyar Posta Rt. igazgatóságainak postái. Az egyes készülékekre vonatkozó szállítási helyeket a dokumentáció melléklete határozza meg. Részajánlat nem tehető. A szerződés időtartama: 2003. december 31-ig történő legkésőbbi teljesítés. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Tanácsadó a harmadik generációs mobilhoz

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium tárgyalásos eljárást indított a harmadik generációs mobilrendszer (IMT-2000/UMTS) magyarországi bevezetéséhez tanácsadói feladatok ellátása. Ezen belül az ajánlattevő feladata a nemzetközi helyzet áttekintése, elemzése; a magyarországi helyzet felmérése; a javaslat megfogalmazása (az engedélyek kiosztásának javasolt időpontjára, az engedélyek odaítélésének módjára, a kiosztandó engedélyek számára, az engedélyezési díj mértékére és az előírandó feltételekre vonatkozóan). A teljesítés határideje 2004. március 1-je. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



It-üzemeltetési tevékenység

A Nemzeti Autópálya Rt. tárgyalásos közbeszerzést indított it-üzemeltetési tevékenységek (hibaelhárítás, megelőző karbantartás, tanácsadás) ellátására, az ajánlati dokumentációban részletesen megjelölt területeken. A szerződést 2003 decemberétől határozatlan időre kötik. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.