BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Információmenedzsment - kényelmesen



Az információ érték és hatalom világunkban. Minden szervezetben - a kisvállalkozástól kezdve a multinacionális cégekig - elsődleges fontosságú kérdés az információ hatékony és gyors kezelése.



A nagy mennyiségű, gyakran változó adathalmazokkal gazdálkodni kell a világunkat behálózó információdömpingben, hogy a bennük rejlő érték haszonná váljon. Ehhez nyújt segítséget az AITIA Informatikai Rt. (www.aitia.ai) által kifejlesztett Webra keretrendszer, mely egyesíti magában a portálszerkesztők és a tartalomkezelő rendszerek tulajdonságait.



Webra tartalomkezelő

és portálépítő rendszer

A tartalomkezelő internetes és intranetes rendszer elsődleges célja, hogy modern technológia felhasználásával, kedvező áron és kényelmesen oldja meg egy szervezet teljes körű webes kiszolgálását, a külső és a belső kommunikációt, szervezetfejlesztést egyaránt szolgálva.

A Webra (www.webra.hu) tartalomkezelő rendszer lehetővé teszi, hogy bárki - aki felhasználói szintű számítástechnikai ismerettel rendelkezik - változtassa az elkészített honlap már nem aktuális tartalmát, korrigálja az esetleges változásokat, vagy új dokumentumokat, fájlokat helyezzen el a portálon.

Az erre szolgáló adminisztrációs felület egyszerű kezelhetősége garantálja, hogy a felhasználók informatikus segítsége nélkül is könnyen elvégezzék a módosításokat saját honlapjukon. Jogkörök definiálásával biztosítható, hogy az adott tartalmat csak az arra jogosult személy módosíthatja a cégen belül, így a fontosabb és lényegesebb változtatásokat a cégvezetés által feljogosított munkatársak végezhetik.



Mi az a portál?

A portál olyan internetes felület (webhely), amelyen rendszerezetten jelennek meg a különböző forrásokból származó adatok és alkalmazások a szervezetről, valamint folyamatosan frissülő hírekkel fogadja a weblap a látogatót. A felhasználó eligazodását keresési, rendezési és egyéb interaktív szolgáltatások segítik a honlapon. A portál hatékonysága a felhasználói és érdeklődő, üzleti közönség számára az egységes felületen összegyűjtött, folyamatosan frissülő tartalomban rejlik. A közönség lehet egy hírportál olvasóközönsége, a vállalati intranet felhasználói köre, vagy akár egy online szolgáltatás előfizetői csoportja: a számukra nyújtott szolgáltatások hasonlók, mivel specifikáltan minden célcsoport megtalálja a számára hasznos információt a portálon.



Intranetes tartalomkezelő

rendszer

Az intranet rendszerek és vállalati portálok lehetővé teszik a nagyvállalati belső adatbázisok, egyéb vállalati alkalmazások és különböző információforrások egyesítését.

Intranetes modulok segítségével bármilyen méretű vállalat irányításának jelentős része lefedhető, mivel funkcióival egyszerűsödik a belső kommunikáció és a munkaszervezés.

Az intranetes portál indító oldala szolgálhat a cégen belüli kommunikáció kiindulópontjának. Telefonkönyv, tabló, eseménynaptár, teremfoglaltság-jelző, céges dokumentumtár, munkatársak kartonjai, kontaktlisták, termék- és szolgáltatási listák, szabályzatok, céges könyvtár - mind fontos funkció, amellyel egyszerű és átlátható munkafolyamatokat lehet felépíteni.

A rendszerhez szabályozott jogosultságok tartoznak, a vállalati intranet felhasználói csak olyan funkciókhoz férhetnek hozzá, amelyeket a rendszer adminisztrátora engedélyezett. Más-más jogosultságot lehet beállítani - feladattól függően - például a pénzügyi kollégáknak, az értékesítő kollégáknak, a cégvezetőknek, ezáltal is csökkentve az információdömpinget, és javítva a munkahatékonyságot.



Technológia

A Webra minden ma elterjedt webszerverplatformon működik. A struktúrák leírásának szabványa XML, így a Webra által generált tartalomhoz különböző XSL sablonok rendelhetőek, amelyek a HTML kimenetet állítják elő - a felhasználó igényei szerint. Az XML segítségével hatékonyan kommunikál más portálokkal és honlapokkal is. Az adattartalom leválasztható a grafikus megjelenésről, s így egy mozdulattal lecserélhető a teljes design, anélkül, hogy az a tartalmat befolyásolná.



Pénzügyi oldal

A Webra tartalomkezelő és portálépítő rendszer egy alapszisztémából és arra épülő modulokból áll. Már maga az alaprendszer is versenyképes áron nyújtja a portáloktól, összetettebb honlapoktól elvárt lényeges funkciókat. A modulok, kiegészítők közül pedig tetszőlegesen választhatóak ki a szükségesek. Később is lehetőség van újabb modulok beépítésére, ill. meglévő modulok elhagyására is. A megrendelő így csak azért fizet, amire valóban szüksége van a munkaszervezésben.

A Webra rendszer három előre összeállított csomagban is kapható - Webra Meadow, Webra Forest, Webra Jungle. A csomagban található modulokat az AITIA Rt. úgy állította össze, hogy azok különböző méretű és profilú vállalatok követelményeinek feleljenek meg.



Webra Meadow - Webra Rét, hogy biztos alapokon induljon

A Meadow alaprendszer a cégek által leggyakrabban használt modulokat tartalmazza, úgymint szövegblokk, kereső, honlaptérkép, adminisztrációs felület, jogosultsági rendszer, engedélyezés, cikkmegjelenítés, linktár,

e-mail küldés, oldalnyomtatás, vendégkönyv, névnap, dátum megjelenítése. Ezt az alaprendszert a Webra Meadow csomagban dokumentumkezelő-, helpdesk, regisztrációs és eseménynaptár-modulok egészítik még ki, hogy első szinten is kényelmes legyen a munkavégzés.



Webra Forest - Webra Erdő, hogy új távlatokat nyisson

Ebben a termékcsomagban megtalálható az alapcsomag összes modulja, kiegészülve adatbázis- publikálás-, szavazógép-, statisztikai és hírlevél-modullal. Ez a csomag már segíti a látogatottság és a felhasználás értékelését, és több kényelmi szolgáltatást nyújt a cég munkatársainak és az internetes érdeklődőknek.



Webra Jungle, hogy

megkoronázza sikereit

A legteljesebb szolgáltatást nyújtó csomag. A fent részletezett Webra Meadow és Webra Forest funkcióin kívül kérdőív-, katalógus- és fórummodult tartalmaz. Ezzel a Webra csomaggal a cégek minden internetes és intranetes eszközt fel tudnak használni munkájuk és eredményeik érdekében. A Webra Jungle széles skálát biztosít a cégek megjelenéséhez az interneten, az intranetes szolgáltatás pedig sok adminisztrációt levesz a munkatársak válláról.



Webra All Inclusive

A megrendelő számára az a le-hető legkényelmesebb, ha nem kell törődnie a webszerver biztonságával, karbantartásával, az egyes dokumentumok webes formázásával.

A Webra All Inclusive szolgáltatás integrálja a megrendelő vállalati erőforrásait a Webra tartalomkezelő rendszer fejlett funkcióival. Ez esetben az AITIA Rt. vállalja portálok, honlapok teljes üzemeltetését és karbantartását, új dokumentumok konvertálását, feltöltését.

A Webra All Inclusive szolgáltatást azoknak a cégeknek, intézményeknek javasoljuk, amelyek alaptevékenységükre akarnak fokuszálni, és ezért a teljes erőforrás-kihelyezés mellett döntenek. Az AITIA Rt. teljes körű kiszolgálást nyújt az All Inclusive csomagban, szakemberei és fejlesztői a megrendelő kérései alapján ellátják az összes webes feladatot - a honlapkészítéstől kezdve a folyamatos karbantartásig, frissítésig.



Webes kényelem

Ha cége információt szeretne nyújtani ügyfelei, partnerei, vagy munkatársai számára, és fontos a rendszer kényelmes kezelhetősége, a színvonalas és friss megjelenés, az optimális emberi erőforrás-ráfordítás, a tervezhető és alacsony kiadások, a megjelenés módosításának szabadsága és a gyors megvalósulás, akkor a Webra csomagokban minden webes kívánságára megtalálja a megoldást.

A Webra tartalomkezelő és honlapkészítő rendszert minisztériumok, oktatási központok, logisztikai cégek használják több száz felhasználóval, és többek között egyszerű munkaszervezést, egyszerű belső-külső kommunikációt, modern internetes megjelenést biztosít a szoftver minden szervezet és vállalat részére.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.