BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hálózatról hálózatra

Reklámkampány a Hutchinson UK 3G-hálózatán

A brit mobilpiacon működő Hutchinson 3G UK szolgáltató egy mobilmarketing-szolgáltatóval kötött megállapodása alapján elkezdte az első reklámokat futtatni harmadik generációs hálózatán. Az előfizetők elsőként ingyen követhetik egy a torontói filmfesztiválon díjnyertes angol művészfilm félperces ismertető videoklipjét. A filmet május vége óta játszák a brit mozikban. (VG)

A Nokia bővíti a svéd 3GIS hálózatát

A Nokia WCDMA 3G-rádióhálózat bővítéséről szóló megállapodást írt alá a 3G Infrastructure Services AB (3GIS) svéd vállalattal. A 3GIS hálózata a világ első osztott 3G-hálózata, amelyben a hálózati infrastruktúra megosztására közös vállalatot hozott létre 3G Infrastructure Services AB néven a Hi3G Access és a Vodafone Sweden. A vegyesvállalat a svéd lakosság hetven százalékát elérő hálózatot épít ki és üzemeltet. A Hi3G Accessnek és a Vodafone Swedennek azonos részesedése van a vállalatban. (VG)

Az SFR első százezer új generációs előfizetője

A francia SFR mobilszolgáltató 3G-előfizetőinek a száma május végén elérte a százezer főt - jelentette be a cég operatív ügyvezető igazgatója. A társaság egy éve indította el UMTS-szolgáltatását a nagyobb francia városokban. Az ottani piacon rivális Orange ugyancsak a közelmúltban hozta nyilvánosságra ez évi terveit, amelyekben az év végéig ötszázezer 3G-előfizető megszerzése szerepel. (VG)



Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.