BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Már 165 ezren töltötték le a Linux Enterprise 10-et

A Novell bejelentette, hogy a július 17-e óta elérhető új generációs nyílt vállalati platformja, a SUSE Linux Enterprise 10 kiemelkedő fogadtatásban részesült a piacon és a médiában egyaránt. Eddig több mint 165 000 felhasználó töltötte le a Novell SUSE Linux Enterprise 10 csomag komponenseit: a SUSE Linux Enterprise Server és a SUSE Linux Enterprise Desktop termékeket világszerte. A Novell Customer Center online portált közel 286 000 felhasználó látogatta meg a Novell új eszközeinek regisztrálására, kipróbálására, illetve az előfizetések és szoftverfrissítések letöltésére. Ezalatt a SUSE Linux Enterprise honlapján (www.novell.com/linux) a bejelentést követő tíz napban több mint 312 000 oldalletöltést regisztráltak.
A jelentős érdeklődés eredményeként a Novell.com weboldalon a napi szoftverletöltések száma átlagosan 800 százalékkal emelkedett a termékcsalád bejelentését követően, azaz a 2006. július 17-i bejelentés óta 5 másodpercenként töltenek le egy SUSE Linux Enterprise terméket. A Novell fejlesztései is hasonló fogadtatásban részesültek, melyet az egyéni del.icio.us weboldal látogatóinak növekvő száma, illetve az RSS-hírcsatornákra feliratkozó felhasználók száma is bizonyít. Ez a weboldal a http://del.icio.us/SHIFT.Communications.Novell.SUSELinuxEnterprise10 címen érhető el. A SUSE Linux felhasználók a del.icio.us weboldalon az alábbiakhoz hasonló pozitív értékeléseket olvashatják: "A SUSE Linux Enterprise Server 10 kiadásával a Novell egy könnyen telepíthető, felügyelhető és Windowsos-szerverként is használható terméket dobott piacra. A legfontosabb, hogy az operációs rendszer szilárd alapokat biztosít a vállalati szintű rendszerekhez" - írta Ben Dupont, a Network Computing értékelője. "Örömmel tölt el minket, hogy a piac is folyamatosan érdeklődik a Novell új ajánlatai iránt. Jó érzés látni, hogy a globális SUSE Linux csapat és a nyílt forráskód közösség munkáját vállalati informatikusok és felhasználók ezrei ismerik el" - mondta John Dragoon, a Novell alelnöke és marketingigazgatója. "

A SUSE Linux Enterprise 10 bevezetése óta a Novell az egyetlen olyan szállító, aki az asztali munkaállomásoktól az adatközpontokig minden igényt kielégítő, teljes Linux megoldást kínál. Egyetlen más Linux megoldás sem rendelkezik ilyen széles körű funkciókkal" - tette hozzá Dragon. VGO

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.