BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az új Apple iPod a legjobb hordozható digitális filmlejátszó

Az Apple bemutatta az iPod, a legismertebb digitális zenelejátszó legújabb változatát, mely egyben már a legjobb hordozható digitális filmlejátszó is.
Az új iPod modellek 60 százalékkal fényesebb és sokkal élénkebb színű, új, 2,5"-es képernyővel rendelkeznek, melyeken még élvezetesebben lehet filmeket, videókat nézni bárhol, bármikor.
Az új iPod tökéletes integrációt kínál az iTunes szoftverrel és az online iTunes zenebolttal, ahol már filmek is megvásárolhatóak. A legújabb 30 GByte-os iPod kedvezőbb áron kapható, az új 80 GByte-os modell, pedig akár 20.000 dal vagy 100 órányi film tárolására is képes. "A világ legjobb digitális zenelejátszója a legnépszerűbb hordozható filmlejátszójává nőtte ki magát" - mondta Steve Jobs, az Apple elnök-igazgatója. "Az új iPod fényesebb és élénkebb képernyője valamint nagyobb kapacitású akkumulátora ideális partnerré teszi hollywoodi filmek vagy saját videók nézegetéséhez." VGO

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.